Proljetno čišćenje pomaže nam riješiti se onoga što nam ne služi i stvoriti prostor za novo

 

OPIS BLOGA1080x430 nasirk (1)

U ovoj rubrici za vas smo prikupili sve važne savjete, članke i proizvode koji će vam pomoći da pokrenete svoje tijelo i um nakon proljetnog umora.

Revitalizirajte svoje tijelo nakon dugih zimskih mjeseci i zakoračite u proljeće puni energije i prostora u glavi.

Podrška imunitetu važna je u bilo koje doba godine. Uz redovitu tjelovježbu i pravilan način života, tu je i bonus u obliku čaja, aroma ulja ili kvalitetnog vitaminskog dodatka prehrani. Odaberite iz naše ponude proizvoda i čajeva za imunitet i zdravlje, visokokvalitetne antioksidanse ili dodatke za hormonsku ravnotežu žene.

Osvježite svoju omiljenu prostirku za jogu mirisnim eteričnim uljima koja imaju i dezinfekcijsko djelovanje. Priuštite si dubinsko čišćenje svoje opreme za vježbanje kako bi vam služila što dulje.

Pronaći ćete veliki izbor dodataka za Shat Karmu, odnosno za tehnike čišćenja joge, kao što su neti posude, bakrene čaše i strugalice za jezik.
Neti pot se preporučuje za prevenciju i njegu dišnih puteva te kod alergijskih i sezonskih prehlada.
Bakreni strugač za jezik pomaže vam da nježno uklonite ostatke s jezika. Traje samo nekoliko sekundi, ali uklanja ostatke, bakterije i toksine koji su se nakupili na jeziku tijekom noći. Osim toga, čišćenje strugalicom za jezik sprječava loš zadah i grlobolju.

Zagrijavanje biljnih smotuljaka, koje se nazivaju i grijaćim snopovima koristi se stoljećima. Danas se uglavnom koriste zbog svojih učinaka čišćenja i dezinfekcije, također tijekom meditacija i molitvi. Čiste prostore, predmete, ali i auru od negativnih energija.

PROIZVODI ZA ČIŠĆENJE TIJELA, DUHA I PROSTORA

 


ČLANCI

VIDEOzapisi

 

Trustpilot