Kako poboljšati svoju prehranu i dodaci prehrani

Bavite li se trenutno temom zdravlja i načina života?

U današnje vrijeme shvaćamo da teško možemo dobiti prave nutritivne vrijednosti iz hrane koju konzumiramo (ako je sami ne uzgojimo). Zato na tržištu već desetljećima imamo razne dodatke prehrani. Međutim, posljednjih godina sve više ljudi zanima ne samo sastav, već i podrijetlo i kombinacija ovih dodataka prehrani.

Ako doista želimo dobiti ono bitno korištenjem dodataka prehrani, potrebno je nešto proučavati i istovremeno tražiti načine kako "hakirati" ili jednostavno optimalno apsorbirati i primiti najveću moguću dozu za tijelo. Bez razumijevanja nekih procesa u tijelu i pravilnog pristupa prehrani nećemo moći dovoljno iskoristiti kupovne suplemente niti ćemo osjetiti učinak u praksi.

Prilažemo inspirativnu osobnu priču Paula Claytona, kako je promjenom prehrane uspio pomoći tijelu da smanji upale u tijelu i pobijedi autoimunu bolest štitnjače, što ga je kasnije potaknulo na istraživanje ovog područja i pridonijelo stvaranju Zinzino proizvoda:

Ako vas zanima više i želite više korisnih resursa, prijavite se ispod sa svojim e-mailom i mi ćemo vam poslati više predavanja i korisnih e-knjiga i informacija o prehrani, vitaminima, dodacima prehrani i kako ojačati imunitet.

Trustpilot