Nimi Ayurveda Ashwagandha Rasayana (BDiH) pire od bilja 500 g

Nimi Ayurveda Ashwagandha Rasayana je ukusan biljni pire napravljen na tradicionalan ajurvedski način s gheejem (otpuštenim maslacem) , medom, šećerom od trske i korijenom Ashwagandha, kao i drugim vrijednim sastojcima.

  • ukusnog i nježnog okusa
  • Certifikat kvalitete BDIH
  • tradicionalna proizvodnja
Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
23.5.2024
Delivery offer
Code: 7155
€28,90
Nimi Ayurveda Ashwagandha Rasayana (BDiH) pire od bilja 500 g
maharishi ayurveda rasayana bdih bylinkove pyre 500 g
Tip
Free shipping
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Nimi Ayurveda Ashwagandha Rasayana (BDiH) biljni pire 500 g

Nimi Ayurveda Rasayana je ukusan blag i lako probavljiv biljni pire napravljen na tradicionalan ajurvedski način od gheeja (pročišćenog maslaca) , meda, šećerne trske i korijena Ashwagandhe, kao i drugih vrijednih sastojaka. S BDiH certifikatom kvalitete " Kontrolirani prirodni proizvod ".


slovo ZNAČAJKE I SASTAV

  • Sastojci: šećer od šećerne trske, med, ghee (maslac), korijen Ashwagandhe (Withania Somnifera), kumin, korijen S arsaparille (Smilax China), grožđe, kardamom, mješavina ajurvedskih biljaka i začina.
  • Alergeni: Ghee iz kravljeg mlijeka
  • Težina: 500 grama
  • Upotreba : 1-2 žličice ujutro s toplim mlijekom. Pogodan i kao namaz na kruh ili kao dodatak jogurtu, žitaricama i sl.
  • Zemlja porijekla: Indija
  • Sa BDiH certifikatom: kontrolirani prirodni proizvod.

BDIH-Heavy-Metal-Controlled

 

Obavijest:

Dodatak prehrani nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte zamrzavati. Ovaj proizvod je bio na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih medicinskih učinaka i nije lijek.

Prema važećoj EU legislativi za bilje i biljne proizvode ne smiju se navoditi detaljniji podaci koji bi mogli dati dojam o zdravstvenom ili ljekovitom učinku bilja. Djelovanje ljekovitog bilja dokazano znanstvenim istraživanjima ne smije se spominjati, osim ako se ne radi o lijeku registriranom od strane farmaceutske kuće.

Additional parameters

Category: Chyavanprash (Čavanpraš), biljne paste i eliksiri
Warranty: Datum potrošnje
Težina: 500 g
Kategorija: Prehrambeni proizvod
Vrijeme izgaranja: ±60 min

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

DODACI PREHRANI, ULJA ZA ČIŠĆENJE

U ponudi brenda Nimi Ayurveda možete pronaći dodatke prehrani, kozmetička ulja za kosu i kožu, ulja za čišćenje nosa, prašak Churnas, kao i paste Chyawanprash.

Organski Churna prah sastoji se od biljnih dijelova navedenih u ayurvedskim tekstovima i obrađuje se i proizvodi prema ayurvedskim smjernicama.

Nimi Ayurveda je brand koji se temelji na klasičnim principima Ayurvede, drevnog sustava liječenja i prevencije bolesti podrijetlom iz Indije. Ova se marka usredotočuje na stvaranje prirodnih proizvoda koji pomažu u održavanju skladne ravnoteže tijela i uma.

Nimi Ayurveda temelji na više od 5000 godina povijesti Ayurvede, a njezini proizvodi izrađeni su od tradicionalnih biljnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Njihov pristup je holistički, gdje pokušavaju liječiti cijelo tijelo, a ne samo simptome bolesti.

Nimi Ayurveda proizvodi izrađeni su od ekološki prihvatljivih prirodnih sastojaka i često su ručno izrađeni. To uključuje biljna ulja, masti, tinkture, kapsule i čajeve. Sve proizvode provjeravaju i odobravaju indijska tijela za kontrolu kvalitete i proizvodnje.

Misija Nimi Ayurveda

Glavni cilj marke Nimi Ayurveda je pomoći ljudima u održavanju zdravlja i harmonije u životu. Njihovi proizvodi ciljaju različite potrebe kao što su liječenje probavnih problema, detoksikacija tijela, oslobađanje stresa, poboljšanje sna i ublažavanje boli.

Nimi Ayurveda je brand koji nastoji pružiti ljudima kvalitetna i prirodna rješenja za poboljšanje njihovog zdravlja i cjelokupnog stanja tijela i uma. Njihovi proizvodi temelje se na tradicionalnim principima Ayurvede, koji se koriste tisućama godina, a zbog svojih svojstava još uvijek su vrlo popularni.

Više o Ayurvedi pročitajte u našem blogu AJURVEDA

Alternative products

Trustpilot