Maharishi Ayurveda Pitta Balance biljni pire 600 g

Maharishi Ayurveda Pitta Balance biljni pire savršen je dodatak prehrani za vas. Pomoći će vam da ostanete “cool” kada je sve oko vas vruće.

 • savršeni dodatak prehrani
 • podržava probavu i metabolizam
Availability Isporučujemo u roku od 10-12 dana
Delivery to:
6.3.2024
Delivery offer
Code: 10148
€62,90
Maharishi Ayurveda Pitta Balance biljni pire 600 g
maharishi ayurveda pitta balance bylinkove pyre 600 g
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Maharishi Ayurveda Pitta Balance biljni pire 600 g

Maharishi ayurvedski logo "Jamčimo originalnost i kvalitetu robe izravno od dobavljača"

Maharishi Ayurveda Pitta Balance biljni pire savršen je dodatak prehrani za vas. Pomoći će vam da ostanete “cool” kada je sve oko vas vruće.

Drevna ajurvedska mudrost kombinira niz karakteristika, poput ljutog, ljutog i kiselog, s transformativnom Pitta došom i objašnjava njezin učinak na našu energetsku i toplinsku ravnotežu, kao i na naš metabolizam i probavu. Vatra i voda karakteristične su za metaboličku funkciju, Pitta dosha.

Pitta doša se prirodno povećava ljeti i po toplom vremenu – tada je posebno važno paziti da ovaj element održavamo u harmoniji. Radite stvari koje smiruju i hlade "vruću glavu" um, emocije i tijelo. Izbjegavajte sukobe. Njegujte vrijednosti kao što su poštenje, moralnost, dobrota, velikodušnost i samokontrola.

slovo ZNAČAJKE I SASTAV 

  • Sastojci: Sirovi šećer od trske, voda, 9% ajurvedskog bilja (Benincasa hispida, voće Amalaki, kardamom, cimet, klinčići, Nagastree, sok od bambusa, muškatni oraščić, šafran), ghee (maslac koji se oslobađa iz kravljeg mlijeka).
  • Alergeni: Ghee iz kravljeg mlijeka
  • Težina: 600 grama
  • Upotreba: 2x dnevno 10 g (8 ml/žlica po mjerici) oko pola sata prije jela s vrućim mlijekom. Dnevna doza = 1800 mg bilja.
  • Zemlja porijekla: Indija
  • Važno: Dodaci prehrani ne bi trebali biti zamjena za uravnoteženu, raznoliku prehranu i zdrav način života.

Upozorenje:

Dodatak prehrani nije namijenjen kao zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvajte na suhom, hladnom mjestu izvan izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte smrzavati. Ovaj proizvod je na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih terapijskih učinaka i nije lijek.

Prema važećim zakonima EU, bilje i biljni proizvodi ne smiju sadržavati detaljnije informacije koje bi mogle ostaviti dojam zdravstvenog ili terapeutskog učinka bilja. Učinci bilja dokazani znanstvenim istraživanjima ne smiju se spominjati, osim ako se radi o lijeku koji je odobrila farmaceutska tvrtka.

Additional parameters

Category: Zdravlje, Zero-waste, Wellness i opuštanje
Warranty: Datum potrošnje
Težina: 600 g
alergen: kravlje mlijeko
Doša: Pitta
Kategorija: Prehrambeni proizvod

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

AJURVEDSKI DODACI PREHRANI, AJURVEDSKE PASTE ZA ZUBE, DODACI

Maharishi Ayurveda je sveobuhvatna indijska ajurvedska marka koja nudi dodatke prehrani, hranu kao i kozmetiku za tijelo i kožu. Maharishi dodaci prehrani imaju za cilj holistički uravnotežiti doše. Prirodna kozmetika Maharishi Ayurveda izrađena je po tradicionalnim recepturama i pruža optimalnu njegu kože i kose.

Misija Maharishija Ayurvede je stvoriti društvo bez bolesti, održavati zdravlje zdravih, liječiti bolesne i ne promicati Ayurvedu kao takvu.

 • Stvaranje ravnoteže u 3 doše.
 • Ravnoteža u 13 probavnih kamina.
 • Ravnoteža u formiranju tkiva.
 • Ravnoteža u procesu uklanjanja štetnih tvari.
 • Blaženstvo na razini svih osjetila, uma i atme (um, tijelo i duša).

Vrijednostri Maharishi Ayurveda

Sila priroda - U Maharishi Ayurveda koriste se samo najbolji prirodni resursi i najprikladniji procesi za povećanje ljudske vitalnosti. Oni podržavaju i održavaju samu životnu silu snagom prirode.

U Maharishi Ayurvedi su progresivni i istinski razumiju jedinstvene probleme modernog doba. Njihova empatija proizlazi iz urođene sposobnosti razumijevanja ljudskog života i onoga što on zahtijeva.

Stručnost Maharishija Ayurvede proizlazi iz njezina najdubljeg razumijevanja ajurvedskih praksi i njihove profesionalne primjene prema tome da život postane holistički i bolji.

Alternative products

Trustpilot