Merrithew® Pilates

>> Pogledajte ponudu Pilates strojeva

Merrithew® vodeći je svjetski proizvođač pilatesa i fitness opreme.

Povijest marke Merrithew® datira iz 1988. godine, kada su Lindsay i Moira Merrithew osnovale svoj prvi pilates studio. Njihova strast prema zdravlju, vježbanju i kvaliteti života dovela ih je do razvoja jedinstvene fitness opreme koja je danas poznata i popularna širom svijeta.

Proizvodi su dizajnirani da pruže najvišu kvalitetu, funkcionalnost i udobnost našim kupcima. Koristeći najsuvremeniju tehnologiju i temeljito istraživanje, razvili su raznovrsnu fitness opremu koja poboljšava snagu, fleksibilnost i ukupnu kondiciju.

Prednosti korištenja naših uređaja više su od fizičkog. Pilates i fitness treninzi na našim proizvodima doprinose boljem držanju tijela, povećanoj energiji, smanjenom stresu i poboljšanoj općoj dobrobiti. Idealni su za sportaše, fitness entuzijaste, rehabilitacijske centre i sve one koji su zainteresirani za zdrav i aktivan način života.

Uređaji su jednostavni za upotrebu i prilagođavaju se različitim razinama kondicije i sposobnosti. Dizajnirani su imajući na umu udobnost i sigurnost kako bi korisnicima pružili optimalno iskustvo u treningu. 

U ponudi ćete pronaći širok izbor popularnih proizvoda, uključujući Merrithew® V2 Max™ Reformator, Stability Chair™, Cadillac / Trapezni stol te mnogo drugih. Ovi proizvodi zaslužili su povjerenje i priznanje profesionalaca i pilatesa i ljubitelja fitness treninga širom svijeta.

merrithew

No goods of brand Merrithew® Pilates were found...
Trustpilot