Elina Pilates Spine Aligner korektor kralježnice 2 vrste

Spine Aligner je revolucionarni alat za svakoga tko se želi usredotočiti na poboljšanje svog držanja i dodati novu dimenziju svojoj rutini pilatesa.

  • fiksna (izvorna) i podesiva verzija (odgovara)
Vrsta
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Availability Na stanju (1 kom) Na stanju (2 kom) Choose variant
Delivery to:
23.7.2024 23.7.2024 Choose variant
Delivery offer
Code: 45002000 45003000 Choose variant
€89 €98 from €89
Elina Pilates Spine Aligner korektor kralježnice 2 vrste
spine aligner original
New Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Elina Pilates Spine Aligner korektor kralježnice 2 vrste

Spine Aligner je revolucionarni alat za svakoga tko se želi usredotočiti na poboljšanje svog držanja i dodati novu dimenziju svojoj pilates rutini.

Što je Spine Aligner?

Riječ je o pomagalu za kralježnicu koje se sastoji od 26/30 kuglica za masažu raspoređenih u dva reda. Ove su lopte dizajnirane da se prilagode prirodnoj krivulji vaše kralježnice i daju vam duboku masažu dok vježbate.

Koje su prednosti Spine Aligner-a?

  • Poboljšano držanje: Spine Aligner pomaže u borbi protiv ukočenosti mišića, ublažava bolove u leđima, ublažava napetost mišića i poboljšava cjelokupno držanje.
  • Prilagodljivost i prilagodljivost: Zahvaljujući podesivom kabelu, Spine Aligner Fits može se lako prilagoditi specifičnim potrebama svakog korisnika.
  • Prenosivost i praktičnost: Dizajn omogućuje jednostavno sklapanje, što čini Spine Aligner Fits idealnim za prenosivost i pohranu. Pogodan je za kućnu upotrebu ili za pilates studio.
  • Ublažavanje napetosti mišića: Masažne lopte savršene su za terapeutske vježbe, pomažu u oslobađanju nakupljene napetosti u leđima i poboljšavaju cirkulaciju krvi.
  • Univerzalna upotreba: Spine Aligner je idealan za izvođenje širokog spektra vježbi, od dubokog istezanja ili vježbi ravnoteže do specifičnih vježbi jačanja za leđa.  

postavke SVOJSTVA

  • Materijal: EVA
  • Dimenzije Original: 84 x 15 cm
  • Dimenzije Fits: 90 x 16 cm

Additional parameters

Category: Pojačivači, ekspanderi i gume za vježbanje
Warranty: 2 godine
Kategorija: Pomagala za vježbanje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

PILATES REFORMATORI, CADILLACY, STOLICE I DODACI ZA PILATES

Dobrodošli na stranicu marke Elina Pilates - vodeći dobavljač pilates uređaja i dodataka.

Povijest marke Elina Pilates datira od svog osnutka sa strašću i predanošću pilatesu i cjelokupnoj kulturi pokreta. Glavni cilj je pružiti profesionalcima pouzdane, ergonomske i estetski ugodne uređaje koji omogućuju učinkovitu i sigurnu obuku.

Proizvodi donose mnoge prednosti vašem tijelu i zdravlju. Pilates vježba na našim uređajima pomaže poboljšati snagu mišića, fleksibilnost, ravnotežu i držanje tijela. Također pomaže povećati energiju, smanjiti stres i poboljšati opću dobrobit. Pogodno je za ljude svih dobnih skupina i razine kondicije.

Uređaji su dizajnirani imajući na umu ergonomiju, udobnost i sigurnost. Izrađeni su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugi vijek trajanja i pouzdanost. Naši proizvodi prilagođeni su različitim potrebama i sposobnostima vježbača, ne samo u profesionalnom okruženju, već i za kućnu upotrebu.

U našoj ponudi pronaći ćete široku paletu popularnih proizvoda, uključujući Elina pilates Reformator, pilates stolice, lukove, kutije i mnoge druge dodatke. Ove proizvode koriste i preporučuju profesionalci i ljubitelji obuke pilatesa širom svijeta.

 elina

Usporedba značajki reformatora Elina Pilates

 

Alternative products

Trustpilot