Ayurveda Neem hladno prešano ulje za masažu set 3 x 100 ml

Neem ulje se dobiva posebno finim hladnim prešanjem s temperaturom protoka ispod 40 °C iz sjemenki drveta Neem. Vrijedni, biološki aktivni sastojci poput azadirahtina, nimbina ili salanina zadržavaju svoju učinkovitost. Visokokvalitetno, neisušno ulje karakteriziraju visoka kozmetička svojstva za posebno suhu i oštećenu kožu. Posebno pogodno za alergičare.

  • Regenerira i njeguje osjetljivu kožu
  • Umiruje kožu
Availability Isporučujemo u roku od 10-12 dana
Delivery to:
2.7.2024
Delivery offer
Code: NEEM300SET
€22,50 –4 % €21,50 €7,20 / 100 ml
Ayurveda Neem hladno prešano ulje za masažu set 3 x 100 ml
niemol 3 ks
Sale Tip
€22,50 –4 %
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Ayurveda Neem hladno prešano ulje za masažu

Indijsko stablo Neem (Antelaea Azadirachta) nudi mnoge biološki vrijedne sastojke koje koristimo već tisućama godina. Ne sadrži sintetske petrokemijske tvari kao što su parafin, sintetske konzervanse, mirise i bojila te biotehnološki proizvedene sirovine. Posebno pogodno za alergičare.

Ulje se dobiva posebno nježnim hladnim prešanjem s temperaturom protoka ispod 40°C iz sjemenki drveta nima. Vrijedni, biološki aktivni sastojci poput azadirahtina, nimbina ili salanina zadržavaju svoju učinkovitost. Visokokvalitetno ulje koje ne isušuje odlikuje se visokim kozmetičkim svojstvima za posebno suhu i oštećenu kožu.

Čisto, nepatvoreno Neem ulje ima blag miris i treba ga nanositi vrlo pažljivo. Kada se koristi u kozmetičke svrhe, pogodan je za jednokratnu upotrebu, posebno za terapijske tretmane. Ukoliko je namijenjen svakodnevnoj uporabi, preporuča se koristiti kao dio uravnoteženog sastava kombinacije ulja ili prirodnih sastojaka.

U klasičnim ajurvedskim spisima stablo Neem - opisano je kao "božansko drvo". Neem se sve više koristi u kozmetičkim i wellness proizvodima. Njegova svojstva su da zateže i čisti kožu. Posebno su istaknuta njegova antioksidativna svojstva, svojstva čišćenja i balansiranja Pitta i Kapha.

postavke ZNAČAJKE I UPORABA

  • Sastav: Hladno prešano ulje
  • Zapremina: 100 ml (3 x 100 ml)
  • Upotreba: ulje možete dovesti u tekuće stanje zagrijavanjem na cca. od 21 °C (dobro zatvorenu bocu uronite u toplu vodu)
  • za kozmetičke svrhe jednokratno lokalno, za svakodnevnu upotrebu preporuča se miješati s drugim uljem
  • Izbjegavati kontakt s očima

  Zemlja porijekla: Indija

Additional parameters

Category: Prirodna ulja za masažu i emulzije
Warranty: Datum potrošnje
Kapacitet: 3 x 100 ml
Tema o zdravlju: alergija, koža
Forma: ulje
Kategorija: Masaža i akupresura

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

DODACI PREHRANI, ULJA ZA ČIŠĆENJE

U ponudi brenda Nimi Ayurveda možete pronaći dodatke prehrani, kozmetička ulja za kosu i kožu, ulja za čišćenje nosa, prašak Churnas, kao i paste Chyawanprash.

Organski Churna prah sastoji se od biljnih dijelova navedenih u ayurvedskim tekstovima i obrađuje se i proizvodi prema ayurvedskim smjernicama.

Nimi Ayurveda je brand koji se temelji na klasičnim principima Ayurvede, drevnog sustava liječenja i prevencije bolesti podrijetlom iz Indije. Ova se marka usredotočuje na stvaranje prirodnih proizvoda koji pomažu u održavanju skladne ravnoteže tijela i uma.

Nimi Ayurveda temelji na više od 5000 godina povijesti Ayurvede, a njezini proizvodi izrađeni su od tradicionalnih biljnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Njihov pristup je holistički, gdje pokušavaju liječiti cijelo tijelo, a ne samo simptome bolesti.

Nimi Ayurveda proizvodi izrađeni su od ekološki prihvatljivih prirodnih sastojaka i često su ručno izrađeni. To uključuje biljna ulja, masti, tinkture, kapsule i čajeve. Sve proizvode provjeravaju i odobravaju indijska tijela za kontrolu kvalitete i proizvodnje.

Misija Nimi Ayurveda

Glavni cilj marke Nimi Ayurveda je pomoći ljudima u održavanju zdravlja i harmonije u životu. Njihovi proizvodi ciljaju različite potrebe kao što su liječenje probavnih problema, detoksikacija tijela, oslobađanje stresa, poboljšanje sna i ublažavanje boli.

Nimi Ayurveda je brand koji nastoji pružiti ljudima kvalitetna i prirodna rješenja za poboljšanje njihovog zdravlja i cjelokupnog stanja tijela i uma. Njihovi proizvodi temelje se na tradicionalnim principima Ayurvede, koji se koriste tisućama godina, a zbog svojih svojstava još uvijek su vrlo popularni.

Više o Ayurvedi pročitajte u našem blogu AJURVEDA

Alternative products

Trustpilot