Nimi Ayurveda Kumkumadi Oil ulje za njegu kože 50 ml

Kumkumadi ulje spada među najkvalitetnija kozmetička ulja posebno za kožu lica. Ne sadrži nikakve dodane tvari, konzervanse i bojila.

  • koža lica
  • ulje za uljepšavanje
  • za bilo koji tip kože
Availability Na stanju (1 kom)
Delivery to:
23.5.2024
Delivery offer
Code: 6911
€22,90 €4,60 / 10 ml
Nimi Ayurveda Kumkumadi Oil ulje za njegu kože 50 ml
nimi ayurveda kumkumadi oil olej na starostlivost o plet 50 ml
New Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Nimi Ayurveda Kumkumadi Oil ulje za njegu kože 50 ml

Kumkumadi ulje spada među najkvalitetnija kozmetička ulja posebno za kožu lica. Ne sadrži nikakve dodane tvari, konzervanse i bojila.

Kao i sva ayurvedska ulja, Kumkumadi ulje, koje je u ayurvedi ocijenjeno kao "ulje ljepote", proizvodi se s velikom pažnjom, prema drevnim tradicijama i prema izvornoj formuli. Temelji se na složenoj mješavini organskih sastojaka kao što su mlijeko, organsko sezamovo ulje, divlje biljke i bilje kao što je šafran (Kunkuma - Crocus sativus), ulje sandalovine, Chandan, jasmin, vetiver trava i mnoge druge biljke.

Revitalizira, tonizira, regenerira i opušta nježnu kožu lica. Ne samo da djeluje umirujuće za bilo koji tip kože, već pomaže i kod mrlja na licu i drugih kožnih problema. Najbolje rezultate ćete postići svakodnevnom upotrebom ulja ujutro i navečer tako što ćete nekoliko kapi nježno nanijeti na svježe opranu kožu i umasirati u (još vlažnu) kožu.

postavke SVOJSTVA I SASTAV

  • Sastojci: Sesame Indicum, Acorus Calamus, Alpinia Galanga, Aquilaria Agallocha, Berberis Aristata, Brassica Campestris, Monosperm Butea, Caesalpinia Sappan, Dawn Wax, Cinnamomum Tamala, Crocus Sativus, Curcuma Longa, Glaza, Ficus Religiosa, Ficus Religarrhosa Lacca *, Mesua Ferre a *, Nelumbo Nucifera*, Prunus Cerasoides*, Prunus Mahaleb*, Blonde Cordifolia*, Symplocos Racemosa*, Vetiveria Zizanioides*, Cinnamal**, Benzyl benzoate **., *Certificirano organsko, ** prirodnog porijekla.
  • Zapremina: 50 ml
  • Zemlja porijekla: Indija

Ne znate koji ste tip? Saznajte uz naš test konstitucije: AYURVEDSKI TEST

Additional parameters

Category: Prirodna ulja za masažu i emulzije
Warranty: Datum potrošnje
Kapacitet: 50 ml
Forma: ulje
Kategorija: Prirodna ulja za masažu i emulzije

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

DODACI PREHRANI, ULJA ZA ČIŠĆENJE

U ponudi brenda Nimi Ayurveda možete pronaći dodatke prehrani, kozmetička ulja za kosu i kožu, ulja za čišćenje nosa, prašak Churnas, kao i paste Chyawanprash.

Organski Churna prah sastoji se od biljnih dijelova navedenih u ayurvedskim tekstovima i obrađuje se i proizvodi prema ayurvedskim smjernicama.

Nimi Ayurveda je brand koji se temelji na klasičnim principima Ayurvede, drevnog sustava liječenja i prevencije bolesti podrijetlom iz Indije. Ova se marka usredotočuje na stvaranje prirodnih proizvoda koji pomažu u održavanju skladne ravnoteže tijela i uma.

Nimi Ayurveda temelji na više od 5000 godina povijesti Ayurvede, a njezini proizvodi izrađeni su od tradicionalnih biljnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Njihov pristup je holistički, gdje pokušavaju liječiti cijelo tijelo, a ne samo simptome bolesti.

Nimi Ayurveda proizvodi izrađeni su od ekološki prihvatljivih prirodnih sastojaka i često su ručno izrađeni. To uključuje biljna ulja, masti, tinkture, kapsule i čajeve. Sve proizvode provjeravaju i odobravaju indijska tijela za kontrolu kvalitete i proizvodnje.

Misija Nimi Ayurveda

Glavni cilj marke Nimi Ayurveda je pomoći ljudima u održavanju zdravlja i harmonije u životu. Njihovi proizvodi ciljaju različite potrebe kao što su liječenje probavnih problema, detoksikacija tijela, oslobađanje stresa, poboljšanje sna i ublažavanje boli.

Nimi Ayurveda je brand koji nastoji pružiti ljudima kvalitetna i prirodna rješenja za poboljšanje njihovog zdravlja i cjelokupnog stanja tijela i uma. Njihovi proizvodi temelje se na tradicionalnim principima Ayurvede, koji se koriste tisućama godina, a zbog svojih svojstava još uvijek su vrlo popularni.

Više o Ayurvedi pročitajte u našem blogu AJURVEDA

Alternative products

Trustpilot