BLACKROLL® Needleroller masažni valjak 26 x 9 x 6,5 cm

BLACKROLL® Needlerroller alat za masažu pogodan za stimulaciju kože cijelog tijela, posebno površinske fascije, povećanje cirkulacije krvi, refleksnu masažu i akupunkturu.

  • stimulacija kože cijelog tijela
  • podrška regeneraciji, poboljšanje fleksibilnosti
  • vrlo jednostavan za korištenje
Availability Na stanju (1 kom)
Delivery to:
25.6.2024
Delivery offer
Code: BRNRBK
€43,90
BLACKROLL® Needleroller masažni valjak 26 x 9 x 6,5 cm
blackroll needleroller masazny nastroj 26 x 9 x 6 5 cm
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

BLACKROLL ® Needlerroller masažni valjak 26 x 9 x 6,5 cm

BLACKROLL® Needlerroller alat za masažu pogodan za stimulaciju kože cijelog tijela, posebno površinske fascije, povećanje cirkulacije krvi, refleksnu masažu i akupunkturu.

Masaža značajno potiče cirkulaciju krvi, a smanjena bol vidljiva je gotovo odmah. U kombinaciji s tretmanom dubljih slojeva tkiva pomaže u regulaciji proizvodnje kolagena i elastina. Potiče regeneraciju, poboljšava elastičnost i otpornost tkiva. U isto vrijeme značajno povećava protok krvi u tretiranom području.

Korištenje BLACKROLL® Needlerrollera vrlo je jednostavno. Pritisak na kožu može se dozirati individualno, prema vašim potrebama.
Uhvatite ručku i nježno kotrljajte kožu naprijed-natrag, stimulirajući sve labave živčane završetke u koži. BLACKROLL® Needlerroller posebno je prikladan za stimulaciju kože prije refleksologije ili akupunkture. Također je idealan kao priprema prije daljnjeg rada s BLACKROLL® valjcima (npr. MINI ili DUO BALL) ili BLACKROLL® RELEAZER.

BLACKROLL® Needlerroller napravljen je tako da iglice ni na koji način ne oštećuju kožu, naprotiv, optimalnim pritiskom je zdravo stimuliraju.

Obavijest:

U slučaju izraženijeg crvenila ili iritacije kože, smanjiti pritisak tijekom masaže ili potpuno prestati s masažom. Ako vam se isprva čini da je stimulacija kože preintenzivna, upotrijebite tanku tkaninu za prekrivanje kože kako biste je omekšali.

Ako patite od bilo kojeg od sljedećih simptoma, obratite se svom liječniku za korištenje:
- akutne zarazne bolesti, akutna i febrilna stanja u kroničnim bolestima, akutne traume ili bolesti (prijelomi kostiju, krvni ugrušci, tromboze), kardiovaskularne bolesti, proširene vene, kožne bolesti, nakon operacije ste, imate opekline ili ozebline, uzimate lijekove.

Uredi DIMENZIJE

  • Dužina: 26 cm
  • Širina: 9 cm
  • Visina: 6,5 cm
  • Težina: 180 g

prilagodbe BRIGA

Jednostavno operite vodom i malo sapuna pomoću četke i osušite. Ako koristite BLACKROLL® Needlerroller u svojoj praksi liječenja, slijedite standardne upute za čišćenje, ali ne zaboravite sterilizirati igle (sa sredstvom bez klora).

Additional parameters

Category: Masažni valjci i rolleri
Warranty: 2 godine
Boja: crna
Dužina: 26 cm
Širina: 9 cm
Kategorija: Pomagala za vježbanje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

VALJCI,  OTPORNE GUME, PROIZVODI ZA MASAŽU, FIZIOTERAPIJA
BlackRoll - Fabulo.sk

BLACKROLL® je njemačka tvrtka koja djeluje u području sporta i zdravlja sa širokim spektrom pomagala za liječenje bolova u mišićima i problema s ligamentnim tkivom (fascija) kao što su gume za vježbanje, loptice za masažu, masažni valjci i veliki valjci od pjene.

Upravo valjci Blackroll svjetski su poznati po svojoj jednostavnosti i kvaliteti. Pomagala su namijenjena uglavnom samomasaži i samo-treningu. 

Pročitajte:

OSNOVNE VJEŽBE ZA PJENASTI MASAŽNI VALJAK ILI VALJAK OD PJENE 

Alternative products

Trustpilot