Sat Nam Jala Neti keramička posuda za ispiranje nosa mala 100 ml - nosni tuš

Ovaj atraktivna keramička Jala Neti Pot bijela posuda ima volumen od 100 ml i koristi se za čišćenje nosa (nasal douche) u sklopu Shat Kariem - tehnika joge čišćenja - tzv. joga kriya - jala neti. Posuda se preporučuje kao preventiva i njega dišnih putova te kod alergijskih i sezonskih prehlada.

The item has been sold out…
Availability Trenutno rasprodano
Delivery offer
Code: 11049
€7,90
Sat Nam Jala Neti keramička posuda za ispiranje nosa mala 100 ml - nosni tuš
Neti Pot Sat Nam Small 01
Tip Bestseller
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Sat Nam Jala Neti keramička posuda za ispiranje nosa mala 100 ml - nosni tuš

Ova mala keramička Neti posuda ima 100 ml i idealna je za npr. putovanja. Koristi se za čišćenje nosa (nasal douche) u sklopu Šat Kariem - tehnika joge čišćenja - tzv. yoga kriya - jala neti. Posuda se preporučuje kao preventiva i njega dišnih puteva te kod alergijskih i sezonskih prehlada.

Prilikom prakticiranja jala netija, koji se ponekad naziva i tuširanjem nosa, sluznica nosa se vlaži i sinusi se čiste. Fiziološka otopina čisti nosne šupljine i podržava imunološki sustav.

Redovita uporaba može pomoći u ublažavanju simptoma prehlade i alergija.

postavke ZNAČAJKE

  • Materijal : Keramika
  • Boja: Bijela
  • Zapremina: 100 ml.
  • Uživajte u max. 1/2 žličice na 100 ml.

Članak: ZAŠTO SE ISPLATI KORISTITI JOGINE TEHNIKE ČIŠĆENJA

prilagodbe BRIGA

Preporučujemo pranje sapunicom nakon svake uporabe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Additional parameters

Category: Posude za ispiranje nosa, ulja i soli
Warranty: 2 godine
Boja: bijela
Kapacitet: 100 ml
Materijal: keramika
Kategorija: Pomagala za čišćenje
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

NETI POSUDE I ČISTE SOLI ZA NJEGU NOSNIH ŠUPLJINA

Neti® su posude za čišćenje nosa u različitim oblicima, bojama i kvalitetama za tradicionalni ayurvedski postupak Jala Neti i čiste soli bez organskih sastojaka i aditiva kao što su jod, fluor ili sredstva protiv stvrdnjavanja. Sol ovog brenda također dobro podnose i alergičari.

Sol Neti® je certificirana prema Europskom farmakopeju i farmaceutske je čiste kvalitete. Njena proizvodnja i daljnja obrada odvija se isključivo u Europi.

Visokokvalitetni porculan ima izvrsne pozitivne osobine u usporedbi s modernim proizvodima od plastike i lijevane gline. Tvrdoća materijala osigurava dugi vijek trajanja, kvaliteta površine sprječava taloženje bakterija i lako se čisti. Osim izvrsnih higijenskih svojstava i dugog vijeka trajanja, naši Neti® proizvodi imaju još jednu kvalitetu: u glazuri se ne koriste štetni aditivi poput olova, bora i slično.

Posude za ispiranje nosa Neti® proizvode se u Njemačkoj u skladu s najvišim standardima kvalitete. Posude za ispiranje nosa ručno su izrađene i ostakljene u 14 koraka u osmodnevnom procesu.

ZNAČAJ ISPIRANJA NOSA S POSUDOM NETI

Jeste li se ikad zapitali zašto imamo dvije nosnice? U principu, jedna bi bila dovoljna da nas opskrbi kisikom. Međutim, protok disanja u nosnicama utječe na naš protok energije. Ovisno o tome imamo li otvorenu desnu ili lijevu nosnicu, trenutno smo u fazi aktivnosti (desno) ili odmora (lijevo). Stranice se mijenjaju svakih jedan i pol do dva sata. Protok našeg disanja stimulira naše kranijalne živce i tako utječe na cijelo naše tijelo. Stoga je zdrava sluznica nosa također neophodna za našu sposobnost koncentracije. Ako energija ne može slobodno teći kroz nosnice, naša sposobnost koncentracije je jako ograničena. Stoga preporučujemo redovito ispiranje nosa spremnikom za ispiranje nosa Neti® i izotoničnom fiziološkom otopinom. Radite ispiranje nosa svaki dan - kao i kod redovitog pranja zubi. Slobodan, ujednačen protok daha u nosu uvelike povećava vašu dobrobit.

Higijenska napomena: Uvijek držite Neti® posudu za ispiranje nosa čistom. Nakon upotrebe isperite vrućom vodom ili stavite u perilicu posuđa. Uklonite kamenac ili prljavštinu koja se stvorila octom ili koristite obične tablete za čišćenje za proteze. Preporučuje se povremeno čišćenje u perilici posuđa na 60-70 stupnjeva ili kuhanje najmanje četiri minute. 

Obavijest o predostrožnosti: Slijedite upute za uporabu. U slučaju takozvanih prozora u nosnim šupljinama, akutne upale i nakon operacije nazofarinksa, prije ispiranja nosa treba pitati liječnika je li ispiranje nosa prikladno za vas. Obratite pozornost na ispravnu koncentraciju soli otopine za ispiranje kako ne biste iritirali sluznicu. Ako postoji jaka iritacija sluznice, zaustavite proces ispiranja. Ako simptomi potraju, obratite se liječniku.

Alternative products

Trustpilot