Organic India LKC kapsule 60 kom zdrava jetra, bubrezi, žučni kanali

Liver Kidney Care (kratica LKC) prirodni je biljni pripravak koji povoljno djeluje na rad jetre i bubrega. Pridonosi izlučivanju štetnih tvari iz tijela.

Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
18.4.2024
Delivery offer
Code: 7643
€14,90
Organic India LKC kapsule 60 kom zdrava jetra, bubrezi, žučni kanali
lkc
Tip Bestseller
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Organic India LKC kapsule 60 kom zdrava jetra, bubrezi, žučni kanali

Organic-India-logo

LKC je prirodni biljni pripravak koji povoljno djeluje na rad jetre i bubrega. Djeluje regenerativno, štiti jetru od štetnih tvari, doprinosi boljem radu bubrega, izlučivanju žučnih i bubrežnih kamenaca. Utječe na regulaciju metabolizma masti. Pridonosi poboljšanju apetita tijekom rekonvalescencije i eliminaciji štetnih tvari iz organizma.

U ajurvedskoj medicini ova originalna mješavina bilja koristi se zbog zaštitnog djelovanja na jetru, probavni sustav, djeluje antialergijsko, antikoagulantno i antioksidativno. Djeluje na žučne i bubrežne kamence (uspješnost 94%, rezultat više od 100 studija!), Potiče aktivnost žučnog mjehura. Djeluje antivirusno i antibakterijski, pozitivno djeluje na upalu jetre (hepatitis). Podržava funkciju jetre (kombinacija Kutki i Bhumyamalaki ima vidljiv učinak na jetru).

Pomaže u liječenju upale mokraćnog mjehura i mokraćnih puteva, podržava rad bubrega. Snižava visoki krvni tlak i šećer u krvi kod dijabetičara. Koristi se kod kašlja, astme i bronhitisa, snižava temperaturu.

Sastav : Bhumyamalaki - Chanca piedra (Phyllanthus niruri) cijela biljka 125 mg, Katuki (Picrorhiza kurroa) 100 mg, Punarnava - Berhavia decomposer (Boerhaavia diffusa) korijen 100 mg, biljna celuloza.

Doziranje: 1 do 2 kapsule dva puta dnevno uz hranu. Preporuča se koristiti najmanje mjesec dana.

Sadržaj: 60 vegetarijanskih kapsula bez glutena.

Trudnicama i dojiljama i djeci savjetuje se konzultacija s liječnikom.

Sve biljke koje se koriste u ayurvedskim proizvodima iz organske Indije uzgojene su na ekološkim farmama u Indiji i zadovoljavaju certifikate BIO kvalitete i organske poljoprivrede.

Additional parameters

Category: Ajurvedski dodaci prehrani
Warranty: 2 godine
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: detoksikacija, imunitet, mokraćni sustav
Forma: kapsule
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

logo.png

 

VITAMINSKI DODACI, SUPLEMENTI, AJURVEDSKO ORGANSKO BILJE I ČAJEVI

Široki spektar kvalitetnih organskih proizvoda, suplemenata i čajeva, koji se temelje na stoljetnom iskustvu drevne indijske ajurvedske medicine danas mogu koristiti ​​ljudi diljem svijeta.

Moringa, Tulsi, Shatavari, Ashwagandha, Triphala, Amalaki i drugi vitaminski kompleksi za potpunu podršku organizmu, sve to ćete pronaći pod brendom Organic India.

"Biti inspirativan, pouzdan i inovativan globalni lider u pružanju originalnih organskih proizvoda i rješenja za zdrav život" - moto je indijskog brenda Organic India.

Vrijednosti brenda Organic India

Alternative products

Trustpilot