Zinzino ZinoShine Vitamin D i magnezij 60 tb za podršku imunitetu i smanjenje umora

ZinoShine + je jedinstveni dodatak prehrani koji sadrži vitamin D3 i magnezij širokog spektra. Posebno razvijena mješavina osmišljena je za podršku vašem imunološkom sustavu, smanjenje umora i iscrpljenosti te potporu pravilnom funkcioniranju mišića, kostiju i zuba.

✓ Podržava imunološki sustav
✓ Smanjuje umor i iscrpljenost
✓ Podržava funkcije mišića, kostiju i zuba

Availability Isporučujemo u roku od 5-8 dana
Delivery to:
29.5.2024
Delivery offer
Code: 999988
€21
Zinzino ZinoShine Vitamin D i magnezij 60 tb za podršku imunitetu i smanjenje umora
13005 2 zinzino zinoshine vitamin d a magnezium 60 tb na podporu imunity a znizenie unavy
Tip
Free shipping
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Zinzino ZinoShine + je jedinstveni dodatak prehrani koji sadrži vitamin D3 i magnezij širokog spektra. Posebno razvijena mješavina osmišljena je za potporu vašem imunološkom sustavu, smanjenje umora i iscrpljenosti te potporu pravilnom funkcioniranju mišića, kostiju i zuba.

Koliko vam je vitamina D potrebno je individualno i ovisi o vašoj dobi, načinu života, mjestu gdje živite i vašoj izloženosti sunčevoj svjetlosti. Stoga su ZinoShine + tablete osmišljene kako bi pomogli u prilagođavanju unosa vitamina D individualnim potrebama tijekom cijele godine.

hviezda_2 PREDNOSTI

  • Smanjuje umor i iscrpljenost uslijed stresa
  • Bolja kvaliteta kostiju i zglobova, mišića i zuba
  • Pomaže poboljšati funkciju imunološkog sustava

 

VIDEO - Test vitamina D

DOZIRANJE

Preporučena dnevna doza:

Djeca mlađa od 11 godina: 1 tableta dnevno.

Adolescenti 12-18 godina: 1-3 tablete dnevno.

Odrasli stariji od 18 godina: 1-4 tablete dnevno.

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodaci prehrani nisu namijenjeni kao zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.

 

POHRANA: Čuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Čuvati izvan dohvata djece.

Uredi SASTAV

Nutritivna vrijednost i sadržaj u 4 tablete:

Vitamin D 3 50 μg * (1000%) *
Magnezij 350 mg * (93%) *

*% dnevne reference prehrane

Sastav:

Mješavina magnezija (magnezijev oksid iz morske vode, magnezijev citrat, magnezijev malat, magnezijev bisglicinat), sredstvo za povećanje volumena (beta-ciklodekstrin iz manioke), sredstvo protiv zgrušavanja (MCT kokosovo ulje, stearinska kiselina), vitamin D 3 (kolekalciferol).

Sadržaj paketa: 60 tableta, neto težine 45 g.

PREDNOSTI

Koliko važnih vitamina imamo u našem tijelu može varirati od razdoblja do razdoblja kako starimo i kako se naši životi mijenjaju. Redovito, svaka četiri mjeseca, provjeravajte svoje stanje analizom krvi kako biste bili sigurni da vaše tijelo ima odgovarajuću zalihu vitamina D tijekom cijele godine. Na temelju količine vitamina D trenutno u vašem tijelu, Ziznzino daje personalizirane preporuke o tome kako održati ili poboljšati svoju razinu uz ZinoShine + na siguran i učinkovit način.

Vitamin D

Vitamin D podržava važne funkcije u tijelu i pomaže u regulaciji apsorpcije kalcija i fosfora, ali što je najvažnije, pomaže u održavanju normalne funkcije imunološkog sustava. Osim toga, dovoljne količine vitamina D važne su za normalan rast i razvoj kostiju i zuba.

Kao i većina prehrambenih i zdravstvenih čimbenika, naše količine vitamina D su individualizirane. Mnogi društveni i bihevioralni utjecaji utječu na našu sposobnost da dobijemo dovoljno vitamina D sunčevom svjetlošću. Čimbenici kao što su jako zagađen okoliš, korištenje krema za sunčanje, količina vremena provedenog u zatvorenom prostoru, život i rad u velikim gradovima u kojima zgrade blokiraju sunčevu svjetlost igraju ulogu u tome kako naša tijela reagiraju na sunce i proizvode ovaj esencijalni 'solarni vitamin'.

Uz to se mora uzeti u obzir i naša tjelesna težina. Vitamin D je vitamin topljiv u mastima, i što imamo veću težinu, više ga moramo proizvoditi i konzumirati kako bismo postigli i održali odgovarajuću razinu u krvi. Ziznzino se koristi kao izvor vitamina D. To je mala, jedinstvena biljna vrsta, koja se sastoji od simbiotske kombinacije algi i gljiva. Raste u izobilju na planinskim liticama, stijenama i drveću - ovaj prirodni izvor vitamina D3 svjesno je pozitivan izbor za naš okoliš.

Magnezij

Postoji mnogo izvora vitamina i minerala. Zinzino nastoji pronaći najbolje i najučinkovitije resurse dostupne na tržištu. ZinoShine + sadrži magnezijev hidroksid iz morske vode, magnezijev citrat, magnezijev malat i magnezijev bisglicinat. Zajedno, ova četiri izvora osiguravaju izvor magnezija širokog spektra, što dovodi do njegove bolje apsorpcije i korištenja u našem tijelu.


Čisto prirodan sastav

+ iza naziva znači
da su sve komponente proizvoda dobivene iz prirode. ZinoShine + mogu koristiti i vegani, jer je pružanje opcija za vegane također neosporan dio Zinzino filozofije.
 

 

 

zinzino flexity partner

Additional parameters

Category: Podrška imunitetu i zdravlju
Warranty: Datum potrošnje
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: imunitet
Forma: tablete
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

ZINZINO DODACI PREHRANI ZA PODRŠKU IMUNOLOŠKOM SUSTAVU

Zinzino je skandinavska tvrtka koja posluje od 2005. godine, a svoje proizvode gradi na znanstvenim ispitivanjima, kliničkim studijama i znanju farmakologa Dr. Paula Claytona PhD. Prema Claytonu, važno je održavati ispravni udio ribljeg ulja (omega-3 masnih kiselina), polifenola i beta-glukana u srcu prehrane.

Upravo su čista i visokokvalitetna riblja i veganska ulja ključni proizvodi, koji pomažu u postizanju optimalne razine omega-6 i omega-3 masnih kiselina. Zinzino nudi inovativne dodatke prehrani za podršku imunološkom sustavu i liječenje unutarnjih upala, koje su često uzrok mnogih civilizacijskih bolesti.

Flexity je jedan od službenih partnera tvrtke Ziznino. U našoj ćete ponudi pronaći pojedine Zinzino proizvode, koje možete iskušati, a također možete putem nas kupiti povoljnija pakiranja po nižoj cijeni – naručite ih izravno na zinzino.com. Među najpopularnije proizvode spadaju Balance Oil, Protect+, Viva +, ZinoBiotic i Xtend.

zinzino proizvodi

Alternative products

Trustpilot