Maharishi Ayurveda Amalaki Immunity, Vitamin C, 60 kapsula BIO

Maharishi Ayurveda Amalaki je organski dodatak prehrani s ajurvedskim dijelovima biljaka. Amalaki je bogat izvor vitamina C i bioflavonoida te je izvrsna podrška imunološkom sustavu.

 • 100% najčišći Amla voćni prah, BIO kvaliteta
 • bogat izvor vitamina C, bioflavonoida
 • podrška imunološkom sustavu
 • bez pesticida, glutena, laktoze i šećera
Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
26.2.2024
Delivery offer
Code: 10435N
€14,50
Maharishi Ayurveda Amalaki Immunity, Vitamin C, 60 kapsula BIO
maharishi ayurveda amalaki imunita 60 kapsul
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Maharishi Ayurveda Amalaki Immunity, Vitamin C, 60 kapsula BIO

Maharishi ayurvedski logo "Jamčimo originalnost i kvalitetu robe izravno od dobavljača"

Maharishi Ayurveda Amalaki je organski dodatak prehrani s ajurvedskim dijelovima biljaka. Amalaki, također poznat kao Amla ili indijski ogrozd je bogat izvor vitamina C i bioflavonoida i izvrsna je potpora imunološkom sustavu.

Amalaki sadrži pet od šest okusa (osim slanog), koji su slatki, kiseli, ljuti, ljuti i životinjski. Prema Ajurvedi , balansira tri doze tijela, kao i probavni oganj (Agni) i jača Ojas.

Amalaki se obično koristi za promicanje dugovječnosti u ajurvedskoj medicini. Također ga koriste ajurvedski liječnici za poboljšanje zdravlja krvi, kostiju, probavnog sustava, jetre i kože. Osim toga, kaže se da Amalaki ima svojstva hlađenja koja mogu smiriti pittu (toplinsku energiju u tijelu).

Prema ajurvedskim načelima, prekomjerna pitta može doprinijeti upalama, poteškoćama sa spavanjem, problemima s kožom, gastrointestinalnim poremećajima i stresu, ali i visokom krvnom tlaku. Amalaki ublažava upalu, ublažava bol, potiče detoksikaciju imuniteta, poboljšava pamćenje i štiti od raka.

UČINCI

 • regenerativno utječe na tijelo i um
 • podržava obranu tijela
 • zdrava funkcija bubrega i mokraćnog sustava
 • ekstrakt voća s učinkom pomlađivanja
 • prirodni izvor vitamina C

slovo ZNAČAJKE I SASTAV

 • Sastojci: Emblica officinalis (Amalaki) * 1200 mg, hidroksipropilmetilceluloza (biljna kapsula), * iz certificiranog organskog uzgoja.
 • Težina: 42 grama, 60 veganskih kapsula bez glutena
 • Upotreba : Pijte 1 kapsulu dva puta dnevno s vodom
 • Zemlja porijekla: Indija

Upozorenje:

Dodatak prehrani nije namijenjen kao zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvajte na suhom i hladnom mjestu izvan izravne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte smrzavati. Ovaj proizvod je na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih terapijskih učinaka i nije lijek.

Prema važećim zakonima EU, bilje i biljni proizvodi ne smiju sadržavati detaljnije informacije koje bi mogle ostaviti dojam o zdravstvenom ili ljekovitom učinku bilja. Učinci ljekovitog bilja dokazani znanstvenim istraživanjima ne smiju se prijaviti osim ako lijek nije registriran od strane farmaceutske tvrtke.

Additional parameters

Category: Ayurvedski dodaci prehrani
Warranty: Datum potrošnje
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: imunitet, jačanje organizma, mokraćni sustav
Forma: kapsule
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

AJURVEDSKI DODACI PREHRANI, AJURVEDSKE PASTE ZA ZUBE, DODACI

Maharishi Ayurveda je sveobuhvatna indijska ajurvedska marka koja nudi dodatke prehrani, hranu kao i kozmetiku za tijelo i kožu. Maharishi dodaci prehrani imaju za cilj holistički uravnotežiti doše. Prirodna kozmetika Maharishi Ayurveda izrađena je po tradicionalnim recepturama i pruža optimalnu njegu kože i kose.

Misija Maharishija Ayurvede je stvoriti društvo bez bolesti, održavati zdravlje zdravih, liječiti bolesne i ne promicati Ayurvedu kao takvu.

 • Stvaranje ravnoteže u 3 doše.
 • Ravnoteža u 13 probavnih kamina.
 • Ravnoteža u formiranju tkiva.
 • Ravnoteža u procesu uklanjanja štetnih tvari.
 • Blaženstvo na razini svih osjetila, uma i atme (um, tijelo i duša).

Vrijednostri Maharishi Ayurveda

Sila priroda - U Maharishi Ayurveda koriste se samo najbolji prirodni resursi i najprikladniji procesi za povećanje ljudske vitalnosti. Oni podržavaju i održavaju samu životnu silu snagom prirode.

U Maharishi Ayurvedi su progresivni i istinski razumiju jedinstvene probleme modernog doba. Njihova empatija proizlazi iz urođene sposobnosti razumijevanja ljudskog života i onoga što on zahtijeva.

Stručnost Maharishija Ayurvede proizlazi iz njezina najdubljeg razumijevanja ajurvedskih praksi i njihove profesionalne primjene prema tome da život postane holistički i bolji.

Alternative products

Trustpilot