Nimi Ayurveda Mumijo Shilajit mineralni kompleks kapsule 60 kom

Nimi Ayurveda Mumijo Shilajit je ajurvedski dodatak prehrani s fulvinskom kiselinom za aktivan život. Mumijo usklađuje sve doše.

 • vegetarijanski kompleks minerala
 • poznat kao Shilajit, Saljit ili Shilajee
 • usklađuje sve tri doše
Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
30.4.2024
Delivery offer
Code: 10683
€23,90
Nimi Ayurveda Mumijo Shilajit mineralni kompleks kapsule 60 kom
nimi ayurveda mimijo shilajit komplex mineralov kapsule 60 ks
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Nimi Ayurveda Mumijo (Mumio) Shilajit mineral kompleks kapsule 60 kom

Nimi Ayurveda Mumijo Shilajit je cijenjen u Ajurvedi kao bogat čisti vegetarijanski mineralni kompleks s fulvin kiselinom. Mumijo (Shilajit) usklađuje sve doše - tipove tijela prema znanosti Ajurvede: Vata, Pitta i Kapha. Sadrži pročišćeno mineralno tlo iz djelomično netaknutih visokih planinskih područja središnje Azije. Mumijo doslovno znači "krv planina" ili "ulje iz kamena".

U azijskoj kulturi prirodnih znanosti Mumijo je poznat već oko 2000 godina. Ni danas prirodni proces nastanka mumije nije do kraja znanstveno istražen. No, znanstveno je dokazano da Mumiju trebaju vrlo specifični uvjeti. Svim mjestima na kojima se nalazi Mumijo zajedničko je da su izložena intenzivnom suncu, vrlo čistom zraku i vrlo specifičnom spektru vegetacije.

 • sadrži više od 80 različitih mikro i makro elemenata
 • više od 10 esencijalnih aminokiselina
 • razne druge važne vitamine i minerale
 • usklađuje sve tri doše

slovo ZNAČAJKE I SASTAV

  • Sastav: Mumijo (Shilajit - fulvinska kiselina) 46% .
  • Težina: 32,8 grama, 60 vegetarijanskih kapsula.
  • Mumijo Shilajit je visoke čistoće, laboratorijski provjerene kvalitete i posjeduje certifikat kvalitete "BDIH provjereno na teške metale".
  • Upotreba : 2 kapsule jednom dnevno, dnevna doza sadrži 500 mg biljnog ekstrakta mumije, od čega 22 mg fulvinske kiseline. Preporuča se uzimanje 3-4 tjedna.
  • Uporaba se može ponoviti nakon 4 mjeseca.
  • Zemlja porijekla: Indija

BDIH-Heavy-Metal-Controlled

 

Obavijest:

Dodatak prehrani nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte zamrzavati. Ovaj proizvod je bio na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih medicinskih učinaka i nije lijek.

Prema važećem EU zakonodavstvu za bilje i biljne proizvode, detaljnije informacije koje bi mogle dati dojam o zdravstvenom ili ljekovitom učinku bilja ne smiju se navoditi. Djelovanje ljekovitog bilja dokazano znanstvenim istraživanjima ne smije se spominjati, osim ako se ne radi o lijeku registriranom od strane farmaceutske kuće.

Additional parameters

Category: Ajurvedski dodaci prehrani
Warranty: Datum potrošnje
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: imunitet, kosti, mišići, krv i krvne žile
Doša: Kapha, Pitta, Trojdoša, Vata
Forma: kapsule
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

DODACI PREHRANI, ULJA ZA ČIŠĆENJE

U ponudi brenda Nimi Ayurveda možete pronaći dodatke prehrani, kozmetička ulja za kosu i kožu, ulja za čišćenje nosa, prašak Churnas, kao i paste Chyawanprash.

Organski Churna prah sastoji se od biljnih dijelova navedenih u ayurvedskim tekstovima i obrađuje se i proizvodi prema ayurvedskim smjernicama.

Nimi Ayurveda je brand koji se temelji na klasičnim principima Ayurvede, drevnog sustava liječenja i prevencije bolesti podrijetlom iz Indije. Ova se marka usredotočuje na stvaranje prirodnih proizvoda koji pomažu u održavanju skladne ravnoteže tijela i uma.

Nimi Ayurveda temelji na više od 5000 godina povijesti Ayurvede, a njezini proizvodi izrađeni su od tradicionalnih biljnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Njihov pristup je holistički, gdje pokušavaju liječiti cijelo tijelo, a ne samo simptome bolesti.

Nimi Ayurveda proizvodi izrađeni su od ekološki prihvatljivih prirodnih sastojaka i često su ručno izrađeni. To uključuje biljna ulja, masti, tinkture, kapsule i čajeve. Sve proizvode provjeravaju i odobravaju indijska tijela za kontrolu kvalitete i proizvodnje.

Misija Nimi Ayurveda

Glavni cilj marke Nimi Ayurveda je pomoći ljudima u održavanju zdravlja i harmonije u životu. Njihovi proizvodi ciljaju različite potrebe kao što su liječenje probavnih problema, detoksikacija tijela, oslobađanje stresa, poboljšanje sna i ublažavanje boli.

Nimi Ayurveda je brand koji nastoji pružiti ljudima kvalitetna i prirodna rješenja za poboljšanje njihovog zdravlja i cjelokupnog stanja tijela i uma. Njihovi proizvodi temelje se na tradicionalnim principima Ayurvede, koji se koriste tisućama godina, a zbog svojih svojstava još uvijek su vrlo popularni.

Više o Ayurvedi pročitajte u našem blogu AJURVEDA

Alternative products

Trustpilot