Maharishi Ayurveda Kanchanara Guggulu za žene 60 tableta

Maharishi Ayurveda Kanchanara Guggulu je ajurvedski dodatak prehrani s dijelovima biljaka s impresivnim i blagotvornim svojstvima za žene.

 • za žene
 • uravnotežujući sve tri doše
 • laboratorijski ispitan proizvod
Availability Isporučujemo u roku od 10-12 dana
Delivery to:
6.8.2024
Delivery offer
Code: 10506
€31,50 €8,80 / 10 g
Maharishi Ayurveda Kanchanara Guggulu za žene 60 tableta
Kanchanara Guggulu Maharishi 36g
Tip Bestseller
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Maharishi Ayurveda Kanchanara Guggulu za žene 60 tableta

logotip maharishi ayurvede"Jamčimo originalnost i kvalitetu robe izravno od dobavljača"

Maharishi Ayurveda Kanchanara Guggulu je ajurvedski dodatak prehrani s dijelovima biljaka s impresivnim i blagotvornim svojstvima za žene.

U kombinaciji s nizom drugih vrijednih biljaka i gumenom smolom indijske smirne, popularni Kanchanara Guggulu proizvodi se tradicionalnim pojedinačnim koracima.

Indijsko ime "Guggulu" znači "onaj koji štiti od bolesti". U ajurvedskoj tradiciji Guggulu smola je visoko cijenjena zbog svog gorkog, ljutog, slatkog i oporog okusa koji uravnotežuje sve tri doše.

slovo ZNAČAJKE I SASTAV

 • Sastojci: Balsamodendron mukul (Guggul) 694/1388 mg, Bauhinia variegate (Kanchanara) 334/668 mg, Ghee (pročišćeni maslac od kravljeg mlijeka) 111/223 mg, Emblica officinalis (Amalaki) 66/133 mg, Terminaliabhilerica/taki 66 mg 133 mg, Terminalia chebula (Haritaki) 66/133 mg, Piper longum (Pippali) 33/66 mg, Crataeva nurvala 33/66 mg, Zingiber officinale (đumbir) 33/66 mg, Piper nigrum (crni papar) 33/66 mg, Elettaria cardamomum (kardamom) 8/16 mg, Cinnamomum tamala 8/16 mg, Cinnamomum zeylanicum (cejlonski cimet) 8/16 mg, hidroksipropil metilceluloza (biljna kapsula).
 • Alergeni: kravlje mlijeko
 • Težina: 36 grama, 60 tableta
 • Laboratorijski ispitana kvaliteta
 • Upotreba: popiti 1-2 kapsule 3 puta dnevno s toplom vodom.
 • Zemlja porijekla: Indija

Obavijest:

Dodatak prehrani nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte zamrzavati. Ovaj proizvod je bio na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih medicinskih učinaka i nije lijek. Amalaki Rasayana dugo ostaje stabilan čak i izvan hladnjaka.

Prema važećem zakonodavstvu EU za bilje i biljne proizvode, ne smiju se navoditi detaljniji podaci koji bi mogli dati dojam zdravstvenog ili ljekovitog učinka bilja. Djelovanje ljekovitog bilja dokazano znanstvenim istraživanjima ne smije se spominjati, osim ako se ne radi o lijeku registriranom od strane farmaceutske kuće.

Additional parameters

Category: Ajurvedski dodaci prehrani
Warranty: Datum potrošnje
Sadržaj: 60 kom
Alergen: kravlje mlijeko
Doša: Trojdoša
Forma: tablete
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

AJURVEDSKI DODACI PREHRANI, AJURVEDSKE PASTE ZA ZUBE, DODACI

Maharishi Ayurveda je sveobuhvatna indijska ajurvedska marka koja nudi dodatke prehrani, hranu kao i kozmetiku za tijelo i kožu. Maharishi dodaci prehrani imaju za cilj holistički uravnotežiti doše. Prirodna kozmetika Maharishi Ayurveda izrađena je po tradicionalnim recepturama i pruža optimalnu njegu kože i kose.

Misija Maharishija Ayurvede je stvoriti društvo bez bolesti, održavati zdravlje zdravih, liječiti bolesne i ne promicati Ayurvedu kao takvu.

 • Stvaranje ravnoteže u 3 doše.
 • Ravnoteža u 13 probavnih kamina.
 • Ravnoteža u formiranju tkiva.
 • Ravnoteža u procesu uklanjanja štetnih tvari.
 • Blaženstvo na razini svih osjetila, uma i atme (um, tijelo i duša).

Vrijednostri Maharishi Ayurveda

Sila priroda - U Maharishi Ayurveda koriste se samo najbolji prirodni resursi i najprikladniji procesi za povećanje ljudske vitalnosti. Oni podržavaju i održavaju samu životnu silu snagom prirode.

U Maharishi Ayurvedi su progresivni i istinski razumiju jedinstvene probleme modernog doba. Njihova empatija proizlazi iz urođene sposobnosti razumijevanja ljudskog života i onoga što on zahtijeva.

Stručnost Maharishija Ayurvede proizlazi iz njezina najdubljeg razumijevanja ajurvedskih praksi i njihove profesionalne primjene prema tome da život postane holistički i bolji.

Alternative products

Trustpilot