Organic India Health for Women Kapsule 60 kom hormonska ravnoteža

Zdravlje za žene – prirodna biljna mješavina za potporu fizičkom i psihičkom zdravlju žena. Pridonosi hormonskoj ravnoteži, pomaže u regulaciji redovitih menstruacija i smanjuje simptome prije menstruacije i menopauze. Pridonosi povećanju vitalnosti, normalizaciji razine estrogena i pozitivno utječe na um.

Availability Trenutno rasprodano
Delivery offer
Code: 7685
€14,90
Organic India Health for Women Kapsule 60 kom hormonska ravnoteža
Zdravie pre ženu kapsuly Organic India 600x600
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Organic India Health for Women Kapsule 60 kom hormonska ravnoteža

Organic-India-logo

Zdravlje za žene – prirodna biljna mješavina za potporu fizičkom i psihičkom zdravlju žena. Sadrži ekstrakt bilja Satavari, Guduchi, Lodhra i Tulsi.

Shatawari je jedno od najvažnijih "ženskih" ljekovitih biljaka koje se stoljećima koristi u tradicionalnoj indijskoj i tibetanskoj medicini. Zahvaljujući fitoestrogenima, koristi se za održavanje hormonske ravnoteže kod žena svih dobi. Pozitivno djeluje i na žene koje imaju menstrualne i predmenstrualne probleme (razdražljivost, zadržavanje tekućine i grčevi).

Guduchi ili čak nektar besmrtnosti vrući je tonik afrodizijak i diuretik koji pozitivno djeluje na probavni i mokraćni sustav. Jača i također djeluje regenerativno na razne bolesti ovih sustava. Guduchi također doprinosi ukupnom imunitetu i poboljšava metabolizam.

Lodhra je malo drvo koje raste u Asamu i Burmi. U ajurvedskoj medicini koristi se za opuštanje stijenki maternice i smanjenje grčeva. Koristi se i kod obilnih i neredovitih menstruacija, koje pomaže ublažiti.

Tulsi podržava obranu tijela, djeluje protiv stresa i također je snažan antioksidans. Jača imunitet, opskrbljuje energijom i izaziva cjelokupno fizičko i psihičko blagostanje i opuštanje.

Sastojci: Šatavari - korijen Asparagus racemosus 250 mg, Guduchi - stabljika Tinospora cordifolia 50 mg, kora sedre (Symplocos racemosa) 25 mg, Tulsi - Bosiljak (Ocimum gratissimly) listovi biljnih celuloza.

Doziranje: 1 do 2 kapsule dva puta dnevno uz hranu. Preporuča se koristiti najmanje mjesec dana.

Pakiranje: 60 vegetarijanskih kapsula bez glutena.

Sve biljke koje se koriste u ajurvedskim proizvodima iz Organic India uzgojene su na ekološkim farmama u Indiji i zadovoljavaju certifikate BIO kvalitete i organske poljoprivrede.

Additional parameters

Category: Ajurvedski dodaci prehrani
Warranty: 2 godine
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: Žensko zdravlje
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

logo.png

 

VITAMINSKI DODACI, SUPLEMENTI, AJURVEDSKO ORGANSKO BILJE I ČAJEVI

Široki spektar kvalitetnih organskih proizvoda, suplemenata i čajeva, koji se temelje na stoljetnom iskustvu drevne indijske ajurvedske medicine danas mogu koristiti ​​ljudi diljem svijeta.

Moringa, Tulsi, Shatavari, Ashwagandha, Triphala, Amalaki i drugi vitaminski kompleksi za potpunu podršku organizmu, sve to ćete pronaći pod brendom Organic India.

"Biti inspirativan, pouzdan i inovativan globalni lider u pružanju originalnih organskih proizvoda i rješenja za zdrav život" - moto je indijskog brenda Organic India.

Vrijednosti brenda Organic India

Alternative products

Trustpilot