Popust 6% prilikom kupnje iznad 450 Kn uz kod "450KN

Organic India Health for Women Kapsule 60 kom hormonska ravnoteža

Zdravlje za žene – prirodna biljna mješavina za potporu fizičkom i psihičkom zdravlju žena. Pridonosi hormonskoj ravnoteži, pomaže u regulaciji redovitih menstruacija i smanjuje simptome prije menstruacije i menopauze. Pridonosi povećanju vitalnosti, normalizaciji razine estrogena i pozitivno utječe na um.

Availability Na stanju (5 pcs)
Delivery to:
6.12.2022
Code: 7685
105 kn
Organic India Health for Women Kapsule 60 kom hormonska ravnoteža
Zdravie pre ženu kapsuly Organic India 600x600
Tip Bestseller
Dostava od 40 kn
Dostava od 40 kn
30 dana na besplatnu zamjenu
30 dana na besplatnu zamjenu
Vrijedi za neoštećenu robu
Isporuka
Isporuka
4 -5 radnih dana, roba se šalje s područja Slovačke Republike.
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Organic India Health for Women Kapsule 60 kom hormonska ravnoteža

Organic-India-logo

Zdravlje za žene – prirodna biljna mješavina za potporu fizičkom i psihičkom zdravlju žena. Sadrži ekstrakt bilja Satavari, Guduchi, Lodhra i Tulsi.

Shatawari je jedno od najvažnijih "ženskih" ljekovitih biljaka koje se stoljećima koristi u tradicionalnoj indijskoj i tibetanskoj medicini. Zahvaljujući fitoestrogenima, koristi se za održavanje hormonske ravnoteže kod žena svih dobi. Pozitivno djeluje i na žene koje imaju menstrualne i predmenstrualne probleme (razdražljivost, zadržavanje tekućine i grčevi).

Guduchi ili čak nektar besmrtnosti vrući je tonik afrodizijak i diuretik koji pozitivno djeluje na probavni i mokraćni sustav. Jača i također djeluje regenerativno na razne bolesti ovih sustava. Guduchi također doprinosi ukupnom imunitetu i poboljšava metabolizam.

Lodhra je malo drvo koje raste u Asamu i Burmi. U ajurvedskoj medicini koristi se za opuštanje stijenki maternice i smanjenje grčeva. Koristi se i kod obilnih i neredovitih menstruacija, koje pomaže ublažiti.

Tulsi podržava obranu tijela, djeluje protiv stresa i također je snažan antioksidans. Jača imunitet, opskrbljuje energijom i izaziva cjelokupno fizičko i psihičko blagostanje i opuštanje.

Sastojci: Šatavari - korijen Asparagus racemosus 250 mg, Guduchi - stabljika Tinospora cordifolia 50 mg, kora sedre (Symplocos racemosa) 25 mg, Tulsi - Bosiljak (Ocimum gratissimly) listovi biljnih celuloza.

Doziranje: 1 do 2 kapsule dva puta dnevno uz hranu. Preporuča se koristiti najmanje mjesec dana.

Pakiranje: 60 vegetarijanskih kapsula bez glutena.

Sve biljke koje se koriste u ajurvedskim proizvodima iz Organic India uzgojene su na ekološkim farmama u Indiji i zadovoljavaju certifikate BIO kvalitete i organske poljoprivrede.

Additional parameters

Category: Ayurvedski dodaci prehrani
Warranty: Datum korištenja
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: hormonska ravnoteža
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

logo.png

 

VITAMINSKI DODACI, SUPLEMENTI, AJURVEDSKO ORGANSKO BILJE I ČAJEVI

Široki spektar kvalitetnih organskih proizvoda, suplemenata i čajeva, koji se temelje na stoljetnom iskustvu drevne indijske ajurvedske medicine danas mogu koristiti ​​ljudi diljem svijeta.

Moringa, Tulsi, Shatavari, Ashwagandha, Triphala, Amalaki i drugi vitaminski kompleksi za potpunu podršku organizmu, sve to ćete pronaći pod brendom Organic India.

"Biti inspirativan, pouzdan i inovativan globalni lider u pružanju originalnih organskih proizvoda i rješenja za zdrav život" - moto je indijskog brenda Organic India.

Vrijednosti brenda Organic India

  • Služba ljudima diljem svijeta
  • Cjelokupni integritet
  • Apsolutna predanost kvaliteti
  • Poštovanje i odanost majci prirodi

Alternative products

Trustpilot