Nimi Ayurveda Brahmi Rasayana BDIH pire od bilja 500 g

Nimi Ayurveda Brahmi Rasayana je ukusan biljni pire napravljen na tradicionalan ajurvedski način s gheejem (otpuštenim maslacem), medom, šećerom od trske i Brahmijem (Bacopa monnieri).

 • ukusan i nježan pire
 • Certifikat kvalitete BDIH
 • tradicionalno napravljen
Availability Isporučujemo u roku od 10-12 dana
Delivery to:
30.7.2024
Delivery offer
Code: 7156
€30,90
Nimi Ayurveda Brahmi Rasayana BDIH pire od bilja 500 g
maharishi ayurveda brahmi rasayana bdih bylinkove pyre 500 g
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Nimi Ayurveda Brahmi Rasayana BDiH biljni pire 500 g

Nimi Ayurveda Brahmi Rasayana ukusan je biljni pire napravljen na tradicionalan ajurvedski način s gheejem (pročišćenim maslacem), medom, šećerom od trske i brahmijem (Bacopa monnieri). Lako probavljiv biljni pire s vrijednim, vitalnim sastojcima. S BDiH certifikatom kvalitete " Kontrolirani prirodni proizvod ".

DJELOVANJE:

 • povoljno utječe na pamćenje
 • doprinosi mentalnoj i emocionalnoj ravnoteži
 • bogato vitaminom C

slovo ZNAČAJKE I SASTAV

 • Sastojci: šećer od trske, brahmi (Bacopa monnieri) 22,7%, med, ghee (pročišćeni maslac)
 • Alergeni: kravlje mlijeko
 • Težina: 500 grama
 • Upotreba: 4 pune čajne žličice dnevno prije ili poslije jela. Za lakšu probavu preporučamo ga piti s toplim mlijekom.
 • Pri preporučenom dnevnom unosu apsorbira se približno 1,8 g Brahmija.
 • Zemlja porijekla: Indija
 • Sa BDiH certifikatom: kontrolirani prirodni proizvod.

BDIH-Heavy-Metal-Controlled

 

Obavijest:

Dodatak prehrani nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte zamrzavati. Ovaj proizvod je bio na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih medicinskih učinaka i nije lijek.

Prema važećem zakonodavstvu EU za bilje i biljne proizvode, ne smiju se navoditi detaljniji podaci koji bi mogli dati dojam zdravstvenog ili ljekovitog učinka bilja. Ne smiju se spominjati znanstvenim istraživanjima dokazani učinci ljekovitog bilja, osim ako se ne radi o lijeku registriranom od strane farmaceutske kuće.

Additional parameters

Category: Chyavanprash (Čavanpraš), biljne paste i eliksiri
Warranty: Datum potrošnje
Težina: 500 g
Alergen: kravlje mlijeko
Kategorija: Prehrambeni proizvod
Vrijeme izgaranja: ±60 min

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

DODACI PREHRANI, ULJA ZA ČIŠĆENJE

U ponudi brenda Nimi Ayurveda možete pronaći dodatke prehrani, kozmetička ulja za kosu i kožu, ulja za čišćenje nosa, prašak Churnas, kao i paste Chyawanprash.

Organski Churna prah sastoji se od biljnih dijelova navedenih u ayurvedskim tekstovima i obrađuje se i proizvodi prema ayurvedskim smjernicama.

Nimi Ayurveda je brand koji se temelji na klasičnim principima Ayurvede, drevnog sustava liječenja i prevencije bolesti podrijetlom iz Indije. Ova se marka usredotočuje na stvaranje prirodnih proizvoda koji pomažu u održavanju skladne ravnoteže tijela i uma.

Nimi Ayurveda temelji na više od 5000 godina povijesti Ayurvede, a njezini proizvodi izrađeni su od tradicionalnih biljnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Njihov pristup je holistički, gdje pokušavaju liječiti cijelo tijelo, a ne samo simptome bolesti.

Nimi Ayurveda proizvodi izrađeni su od ekološki prihvatljivih prirodnih sastojaka i često su ručno izrađeni. To uključuje biljna ulja, masti, tinkture, kapsule i čajeve. Sve proizvode provjeravaju i odobravaju indijska tijela za kontrolu kvalitete i proizvodnje.

Misija Nimi Ayurveda

Glavni cilj marke Nimi Ayurveda je pomoći ljudima u održavanju zdravlja i harmonije u životu. Njihovi proizvodi ciljaju različite potrebe kao što su liječenje probavnih problema, detoksikacija tijela, oslobađanje stresa, poboljšanje sna i ublažavanje boli.

Nimi Ayurveda je brand koji nastoji pružiti ljudima kvalitetna i prirodna rješenja za poboljšanje njihovog zdravlja i cjelokupnog stanja tijela i uma. Njihovi proizvodi temelje se na tradicionalnim principima Ayurvede, koji se koriste tisućama godina, a zbog svojih svojstava još uvijek su vrlo popularni.

Više o Ayurvedi pročitajte u našem blogu AJURVEDA

Alternative products

Trustpilot