Tachyon recenzije i iskustva korisnika

Kako bismo vam donijeli što više iskustva, prikupili smo za vas druge recenzije iz svijeta Tahiona. Recenzije se nalaze na službenoj stranici planet-tachyon.com. Recenzije su u izvornom obliku na engleskom ježu, kako su unijeli kupci nakon kupnje. Više recenzija možete pronaći pri našim proizvodima.

Tachyon voda Tach-O-Splash 120 ml

Ernestine K.

Koristim ovo oko 20 godina - to je svakodnevna pomoć za poboljšanje vode i ima neki pozitivan doprinos očuvanju zdravlja.

 

Diane M.

Emocionalna i energetska usklađenost. Otkako sam ovo probala, osjećam da se iznutra dogodio neki emocionalni rad, koji mi je pomogao da dublje integriram neka razumijevanja.

Također sam kupila mini-v i to je kao da kombinacija to dvoje djeluje na dubokoj razini da uskladi i energizira moju energiju. Mislim da je to tek početak, ali osjećam se više usidrena uz tlo i lakše ću ''Pročitati više o recenziji koja navodi Emotional and energy alignmentd moj put natrag'' ako me ikada moje misli dovedu daleko.

Morate biti spremni osjetiti neke smetnje na početku, mislim, ali ja sam od samog početka krenula ''all in'', što znači da sam nosila mini v cijeli dan i pila tahionsku vodu nekoliko puta dnevno.

Da vidimo kako će dalje biti:)

 

Isabelle M
.
Štakor s 5,0 zvjezdica
Koristim ga 10 dana. Wow prvi vidljiv rezultat u koji nisam mogla vjerovati: moja rosacea je nestala s mog lica!! Godinama sam imala ove crvene rozacea točke na licu! Osjećam se puno mlađe i ljepše! Koristim vodu sa silika gelom, stvarno je super!
 
Eva
 
 
Omjer 5,0 zvjezdica
Ova voda je super!
Recenzija Eve dana 1. travnja 2021. recenzija u kojoj stoji da je ova voda izvrsna!
Koristila sam ovu vodu 2/3 puta dnevno tjedan dana i već sam shvatila da me detoksicira, konačno sam kupila silikagel (stigao jučer) da djeluju u sinergiji! Jako sam zadovoljna ovim proizvodom, a svaku večer kapnem na oči, sigurno ću ga kupiti! Hvala
 
Vasiliki P
Ocjena 5,0 zvjezdica
.
Tahionizirani proizvod s vodenom jezgrom
Recenzija Vasiliki P. dana 14. lipnja 2016. u recenziji koja navodi Tachyonized Water-core proizvod
Tahionizirana voda je temeljni tahionizirani proizvod koji koristim nekoliko godina bez prestanka, doživljavajući ravnotežu, ishranu i hidrataciju koja puni stanice mog tijela podižući blistavo zdravlje cijelog mog sustava. To je nedvojbeno vrlo dobro preporučen proizvod za svakodnevnu upotrebu i jednostavan za uporabu.
 

Tachyon Panther Juice

Aseema
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Nigdje ne idem bez Panther soka zadnje 22 godine!
Recenzija od Aseema dana 27. siječnja 2022. Recenzija u kojoj stoji da nikamo ne idem bez Panther Juicea zadnje 22 godine!
Koristio sam Panther Juice gotovo svaki dan od 1999. kada sam prvi put upoznao Tachyon! To je prva stvar koju koristim ako imam bolove, rane ili samo za poboljšanje kože i zglobova. Preporučam da uvijek imate bocu sa sobom:)
 

Dariusz R.

 

Ocjena 5,0 zvjezdica

 
Moje rješenje za bol
Recenzija Dariusza R. dana 20. svibnja 2021. recenzija u kojoj stoji Moje rješenje za bol
Odličan je “protiv bolova” za mišiće, zglobove i kosti!
 
Marie_José K.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
Bez boli i mrlja na koži
Recenzija Marie_José K. dana 9. travnja 2018. recenzija u kojoj stoji Bez boli i mrlja na koži
Sok od pantere nije dobar samo za smanjenje bolova u laktu i koljenu, nego također čini da neke kožne bore jednostavno nestanu!
 
Andre S.
Ocjena 5,0 zvjezdica
Panter sok ubija bol
Recenzija Andre S. od 27. siječnja 2017. recenzija u kojoj stoji Panter Juice ubija bol
Nekoliko kapi Panter soka dnevno uklanja bol! Zahvaljujući korištenju Panter soka, moja majka može ponovno hodati bez boli. Koljeno (artritis) je više ne boli.
 
Eva
 
Ocjena 4,0 zvjezdice
 
Ublažava bol
Recenzija od Eve dana 1. travnja 2021. recenzija u kojoj se navodi ublažava bol
Već nekoliko mjeseci imam bolove u ramenu, mogu reći da proizvod ublažava ali ne uklanja bol, možda zato što ga koristim tek tjedan dana. U vezi sa diskom od silicijevog dioksida trenutno sam imala malo poboljšanje
 

Tachyon cirkonske naušnice

Barbara S
Ocjena 5,0 zvjezdica
.
Lijepo i blagotvorno
Recenzija Barbare S. dana 30. srpnja 2020. recenzija u kojoj stoji Lijepo i korisno
Jednostavno ih volim i nosim ih već više od 16 godina bez prestanka, skoro da sam izgubila jednu prije par godina i ponovno naručila. Ova je narudžba bila za jako dobrog prijatelja koji ih je također nosio tako dugo bez prestanka i koji je nedavno izgubio jedan od njih. Zamolio me da ponovno naručim set.
 
Geoffrey
 
 
 
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Odmah se osjetio učinak
Recenzija od Geoffreya dana 14. svibnja 2016. u recenziji u kojoj stoji Odmah sam osjetio učinak
Obožavam ove naušnice. Stavila sam ih i istog trenutka osjetila kako me preplavljuje val smirenosti. Budući da sam bila osjetljiv na energije, stvarno sam mogla osjetiti učinak neo polja koje je stvaralo. Jedva čekam da vidim kako će pomoći mojoj depresiji i problemima sa spavanjem.
 
Pavel C.
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Recenzija Pavela C. dana 18. rujna 2020. recenziju koja navodi Earrings flow
Vrlo lijepo i moćno.. Čist um! Zaustavlja migrenu. Hvala.
 
Darlene B.
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Nisam morao uzimati toliko biljaka za sinuse
Recenzija Darlene B. od 19. ožujka 2016. recenzija u kojoj stoji da nisam morala uzimati toliko biljaka za svoje sinuse
U veljači nam je dobar prijatelj oboma dao tahioniziranu novčanicu od dva dolara. Nosim svoj u posebnoj plastičnoj navlaci s ostalim novcem i volim misliti da mi naplaćuje sav novac. I volim misliti da pokreće veći protok prema meni.

 

Radha
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Prekrasne naušnice!
Recenzija od Radhe dana 18. ožujka 2016. recenzija u kojoj stoji Prekrasne naušnice!
Ovo su prekrasne naušnice koje su dobile mnogo pohvalnih komentara. Izgledaju mnogo skuplje nego što zapravo koštaju i imaju dodatnu prednost jer su tahionizirani. Dolaze u lijepoj kutiji za nakit i bili bi izvrstan poklon - i dar ljepote i iscjeljenja!
 

Tahionski privjesak 

Junta T.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Čista podrška
Recenzija od Junta T. dana 7. studenog 2021. recenzija u kojoj se navodi Pure Support
Sve mi se sviđa na njemu, unikatan je.
Osjećam se kao kod kuće u njegovoj energiji, čak i kad mi se činilo previše nositi ga odmah danju i noću.

 
Jiri H.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Recenzija Jirija H. dana 31. siječnja 2021. recenzija u kojoj se navodi Privjesak
Pozdrav, privjesak je nevjerojatan, koristim ga svaki dan. Testirao sam ga čak i noću - dobar osjećaj.
Hvala vam na vašim proizvodima i prije svega čistoj namjeri:-)
Jiří Hötzel
 
Wendy M.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Recenzija Wendy M. dana 16. prosinca 2020. recenzija u kojoj se navode Tachyon proizvodi
Uvijek koristim tachyon proizvode i sve ih kupujem za svoje prijatelje i preporučujem ih svojim klijentima. I oni traju vječno.

Donna S.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
 
Sjajan atribut
Recenzija Donne S. dana 31. svibnja 2018. recenzija u kojoj se navodi izvrsna osobina
Osjeća se kao odličan suputnik za nošenje. Daje opušteno raspoloženje, radeći stvari korak po korak bez stresa ili umora
 
Marie-José L.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
Super zaštitnik
Recenzija Marie-José L. 26. lipnja 2018. recenzija u kojoj stoji Super zaštitnik
Imam mini V privjesak i kuglu. Kugla koju nosim kad osjetim mini V mi je previše. U trenucima kada trebam samo zaštitu i osjećaj ugode, opuštenosti, biram kuglu. Zaista je odličan zaštitnik, a uz to i prekrasan privlačan pogled.
 

Tachyon jatučić za oči

Isabelle M.
 
Ocjena 5,0 zvjezdica
 
Recenzija Isabelle M. dana 17. studenog 2021. recenzija u kojoj stoji da stvarno volim svoj jastuk!
Stvarno volim svoj jastuk! Koristim ga na srčanoj čakri i osjećam energiju svih svojih čakri! Kad sam na vratu, osjećam se stvarno opušteno, preporučam svima za slatke snove!
 
Barbara S.
 
 
Obožavam svoju sve veću kolekciju jastučića za oči jer moja djeca odbijaju spavati bez njih, a vrlo su korisni za staviti ih na bilo koje područje koje zahtijeva pažnju. Također jedan od mojih omiljenih tahionskih darova za dijeljenje s drugima.
 
Marie-José
 
Tako lijep i nježan proizvod za balansiranje očiju, glave i mozga. Osim toga koristim ga i za trbuh.
 
Dariusz R.
 
Eye Pillow koji se nalazi na čelu (i trećem oku) odlično funkcionira za: osobe s očnim bolestima, pacijente tijekom refleksne masaže stopala (dodatno opuštanje klijenta), uspavljivanje (osobito kod osoba koje pate od nesanice), meditaciju (omogućuje umu da ići u dublja stanja svijesti). Preporučam ovaj proizvod svima
 

Tachyon privjesak Mini V

Marie-José
 

Jako volim privjeske i uvijek započnem dan noseći svoj mini-V. Lijepog dizajna i tijekom mnogih mjeseci/godina koliko ih nosim, pomogli su mi u mojoj evoluciji. Osim toga, znam da me štiti energija, što mi pomaže da budem otvoreniji.
 
Diane M.
 
 
Otkad sam ovo probala, osjećam da se iznutra dogodio neki emocionalni rad koji mi je pomogao da dublje integriram neka razumijevanja. Također sam kupila vodu s mini-v i to je kao da kombinacija to dvoje djeluje na dubokoj razini da uskladi i energizira moju energije. Mislim da je to tek početak, ali osjećam se više usidrena uz tlo.

Donna S.
 

Osjećam se uravnoteženo i usredsređeno kada nosim ovaj privjesak. Uz to je vrlo dekorativan i lagan za nošenje.
 
 
Barbara S.
 

Ako ovo čitate i imate dijete ili poznajete dijete koje vam je drago, kupite tahionski privjesak! Moja ih djeca imaju i brinem se da i drugi znaju koliko su korisni.
 
Tenno D.

Konstantno osjećam potporu mini-V. Značajno smanjuje razinu stresa. Kada radite tjelesne vježbe, vaše tijelo je neobično lagano. Pomaže očima da se odmore. Pogodan za liječenje raznih organa. Pogodan je i za djelovanje na akupunkturne točke. U okruženju kontaminiranom radiovalovima osjećam se mnogo sigurnije.
 

Tachyon narukvice

Donna
 
 
 
 
 
Narukvice su moje svakodnevno društvo. Uvijek ih nosim, dok vozim bicikl, kupujem i radim na laptopu. Pružaju lijepu potporu i dobru ravnotežu. Ove narukvice imam u različitim bojama, prema mojoj odjeći. Divan proizvod!
 
Gero
 
 
Nikada više ne idem na tečaj joge bez ovih narukvica!. Neki položaji u jogi mogu biti pomalo zahtjevni za vaša zapešća. Ali s ovim narukvicama moji su zglobovi uvijek savršeni. Osim toga, čini mi se da me puno brže i dublje uravnotežuju na energetski razini.
 
Vajra C.
 

Volim ove narukvice. Energiziraju cijelo tijelo i koristim ih. Također ih koristim kao gumicu za kosu koja mi drži kosu, daje mi dobru energiju:-). Koristim Tachyon proizvode više od 20 godina i prezadovoljna sam s njima.
 
Donna S.
 

Ove narukvice su vrlo pogodne za svakodnevno nošenje tijekom svih vrsta aktivnosti. Osobito dok radim u vrtu osjećam da ne forsiram, nego radim stvari na opušteniji način. Nakon toga osjećam da mi mišići nisu preopterećeni. Osjećaj je vrlo ugodan nositi ove 'mekice'.
 
Julijana
 

Divni proizvodi! Kada ih stavim na zapešće, malo se zagriju i moja bol je manja!!!
 

Tachyon Ultra Silica Disk


Pavel C.

 
Imali smo silika disk mnogo godina, 2010-2020, bio je super, ali Ultra! Savršen disk i stvarno povećanje snage.
 
Tenno D.
 

Tachyon Ultra Silica disk se pokazao učinkovitim u poboljšanju sluha u desnom uhu kod oštećenog sluha. Kad sam prislonio disk na uho, čuo sam otkucaje sata koji tiho otkucava daleko više nego obično. Kad sam maknuo disk s uha, sluh mi se opet pogoršao. Trenutno spavam s 2 Ultra Silica diska od 10 cm ispod jastuka i sluh na desnom uhu je stalno puno bolji.
 
 
Ana L.
 
 
Sada imam 3 ovakva diska. Jedan stavljam na svoj stol dok radim, drugu imam na vrhu hladnjaka, a treći nosim sa sobom dok meditiram, ili ga nosim u torbici ili stavljam u svoju spavaću sobu za noć. Proteklih tjedana osjećam se mnogo bolje, primjetan je moj stupanj produktivnosti i opće poboljšanje raspoloženja.
 
ML
 
Imam i koristim mnogo proizvoda, ali diskovi su mi i dalje najdraži. Za toliko ih je svrha koristiti. Kad radim za laptopom ili kad radim s klijentima, uvijek ih stavljam ispod sjedala. S vrlo dobrim rezultatima. Proces ozdravljenja ide puno brže i klijenti dobivaju uvide čak i bez da su išta učinili.
 
Ana L.
 

Ovo je treći ultra disk. Prvi sam dobila i smjestila sam ga u jednu od dječjih soba s puno elektronike. Koristila sam još jedan za kuhinjsku ostavu, a treći za svoje radno mjesto jer radim u stvarno tehnološkom okruženju. Vrlo sam zadovoljna, osjećam se produktivnije i s podignutim raspoloženjem. Također ga nosim sa sobom kada meditiram i iskustvo postaje sve bolje.
 
 

Tachyon Mini privjesak

Wolfgang K.

To je jedan od najučinkovitijih Tachyon proizvoda za svakoga. Vrlo lijepo jača ravnotežu i harmonizira naš energetski sustav i čakre. Cirkonijum je fasetiran pomalo poput Vogelovih kristala.
 
 
 
Jitka J.
 
 

Pa nosim ga svaki dan i cijeli dan. I nikad ga ne skidam. Osjećajte se mlađe i pune energije.

 

Cindy J.
 
Prekrasno!
Toplo preporučam.
 
Belinda K.
 

Savršen privjesak
Ovo je prekrasan privjesak i jako sam zadovoljna njegovim izgledom kada se nosi. Elegantan je i nudi sve prednosti tahionizacije za pomoć u balansiranju tijela. Nakit sa svrhom, obožavam ga!
 
Nikola N.
 
Ovo mi je drugi put da kupujem tachyon proizvode! Uvijek ih smatram vrlo korisnima!! Volim to! Hvala na izradi sjajnih proizvoda!
  

Tachyon 5G Ultra Mikrodisk

 
Isabelle M.
 

Izvrsna zaštita
Koristim svoj telefon cijeli dan pozivajući klijente....Osjećam razliku sa svojim ultra telefonskim diskom, nema više boli u ruci zbog emf-a!!
 
Tonia P.
 

Osjetite razliku u energiji. Nema više glavobolje zbog prekomjerne upotrebe telefona.
 
 
SC

Odličan za trudnice
U ovom visoko digitalnom svijetu osjećam se sigurnije s ovim tahioniziranim diskom, budući da cijeli dan nosim svoj telefon u džepu ili torbici vrlo blizu tijela...kao i većina ljudi!
 
Ana L.
 

Savršena veličina, lako se postavlja, bez problema. Kupila sam ga za mobitele svoje djece i planiram ga nabaviti za cijelu obitelj.
 
Mircea C.
 
U doba velikog bombardiranja frekvencijama, zaštita je neophodna od mobilnih telefona, antena, elektromagnetskih polja, itd. Korist je stvarna i izvanredna i čini razliku.
 
Pavel C.
 

Moj prvi mikro disk koristio sam 10 godina za mnoge telefone, moj partner je koristio mikro disk za telefoniranje više od 8 godina i sve radi dobro. Super dogovor! Hvala.
 
DanJako lijep proizvod. Uvijek me boljela noga gdje sam držao svoj pametni telefon. Disk pomaže.
 
Miles S.
 

Čini se da radi, nema štetnih učinaka na moj mobitel, nema više zujanja ili pinganja u mojoj glavi, odlično.
 
Vaclav K.

 
Ovo je bio moj drugi disk i jako je teško opisati osjećaje koje možete razumjeti samo vlastitim iskustvom.
 
 
Trustpilot