Što je tahionska energija i osnove, što trebate znati o Tahionu

tachyónovú produkty

Krajem 1970-ih počelo se govoriti o dvije pojave u fizici: Tahionska energija i energija nulte točke. Izraz Tachyon temelji se na grčkom ταχς ili tahićima, što znači "brzo". Prvi put u znanstvenoj teoriji pojam je 1967. primijenio Gerald Feinberg u svom radu "Possibility of Faster-Than-Light Particles" (mogućnost čestica bržih od svjetlosti). Međutim, reference na čestice brže od svjetlosti pojavile su se ranije u povijesti.

"Energija nulte točke može se opisati kao ocean. U tom slučaju, Tachyon je kap u oceanu.."

Klasična definicija opisuje TACHYONY kao sveprisutne čestice koje se kreću brzinom većom od svjetlosti. Same čestice nemaju frekvenciju i ne mogu se nazvati isključivo "energijom" u pravom smislu te riječi. Drugi koncept, energija nulte točke, prisutna je u cijelom svemiru, nema oblik, brža je od svjetlosti i sadrži savršen potencijal svega. Energija nulte točke može se opisati kao ocean. U tom slučaju, Tachyon je kap u oceanu. Osnovna značajka Tachyona je interakcija s oblicima koji se kreću sporije od brzine svjetlosti - to jest, većina oblika na Zemlji. Praktično, kada se čestice sudaraju sa sporijom učestalošću, Tachyon djeluje na te oblike (npr. Naše tijelo) kao katalizator. Interakcija s Tahionima rezultira apsorpcijom potrebne energije za stavljanje u viši oblik ravnoteže i na fizičkoj i na duhovnoj razini. Glavna prednost tahionske energije je u tome što isporučuje samo onoliko koliko je potrebno. Stoga se može reći da je, kada se pravilno koristi, tahionska energija također prilično sigurna. U usporedbi s drugim oblicima energije, "predoziranje" tahionom nije moguće.

Popratni učinak mogu biti intenzivniji osjećaji i emocije koje izlaze ili proces detoksikacije. Iako uporabom tahionskih proizvoda mogu se nositi gotovo svi, uvijek je potrebno uzeti u obzir njegovo trenutno stanje i intuitivno pristupiti procesu ozdravljenja kroz tahionsku terapiju. Strpljenje i postupno doziranje imaju mnogo korisniji učinak od šok terapije. Ako je određena bolest posljedica dugotrajnog kvara, ne možemo očekivati čuda preko noći. Kad malo bolje razmislimo, shvaćamo da tahionska energija koja je ovdje svuda oko nas mora djelovati zakonito od pamtivijeka.

Što je proces tahionizacije?

Svaki prirodni oblik ima svoj potencijal. Zamislimo da bismo sada mogli pomnožiti taj potencijal na 1 580 000%! To čini proces tahionizacije s prirodnim materijalima, promjenom strukture na submolekularnoj razini. Tahionizacija traje 14 dana, nakon čega objekt postaje trajni tahionski energetski odašiljač unutar određenog raspona. Međutim, nisu svi materijali prikladni za tahionizaciju. To moraju biti samo prirodni proizvodi.

ZDRAVSTVENI SAVJETI ZA 5G ZRAČENJE I ELEKTROSMOG

Tahionotificirani materijali zauvijek zadržavaju svoj potencijal, tako da ne morate brinuti o njihovom isteku. Baš kao što će radio i dalje primati zvuk bez potrebe za promjenom svake godine, tahionski proizvodi su trajne antene.

Video procesa tahionizacije Davida Wagnera, tvorca tahionske komore:

Uporaba tahioniziranih TM proizvoda može:

  • Izazvati prirodnu detoksikaciju tijela
  • Povećati razinu fizičke energije i osjetljivosti
  • Poboljšati apsorpciju, metabolizam minerala i hranjivih tvari
  • Pozitivno utječe na aktivnost središnjeg živčanog sustava i funkcije mozga
  • Dovesti do osjećaja veće energije tijela

Koncept djelovanja tahionske energije:

Danas moderna fizika potvrđuje da naše tijelo nije samo sastavljeno od materijalne tvari, već je i naš sastavni dio osjetljiva, gotovo neprimjetna energetska polja oku. Svaki oblik ima svoje vibracije. Različite brzine vibracija su ono što određuje različita svojstva (boja, oblik, čvrstoća ...). Različite doktrine koriste različita imena kao što su aure, finoćutna tijela, energetska ambalaža itd. Ono što ih povezuje je njihova povezanost sa sveprisutnom energijom koja se nalazi svuda oko nas. Sve je povezano sa svime. U teoriji tahionske energije, izraz "Energetski kontinuum" koristi se za međusobno povezivanje s kozmičkom energijom. Može se zamisliti kao tunel ili polje u kojem se energija kreće. Izvorno, sva ta energija dolazi iz jedne jedine točke. Ovu točku nazivamo "Nulta energetska točka". Ono što nas povezuje s ovom točkom kroz energetski kontinuum je tahionska energija. Ova energija ima ista svojstva kao i nulta točka, s razlikom što je strukturirana.

U usporedbi sa svim drugim poznatim oblicima energije (foton, lilon, radionica itd.), Njegova jedinstvenost leži u činjenici da nije naseljena nijednim od njih. To znači da čak i naše misli, gravitacija, osjećaji ili druga energija ne mijenjaju bit njezina djelovanja. Sadrži sav potencijal za vraćanje oblika u prvobitno stanje. To je bitna značajka tahionske energije koja nam pomaže da se vratimo u skladu sa svime oko sebe. Pravilno uređene strukture omogućuju propusnost i protok energije koja hrani naša tijela, biljke, životinje i sve druge oblike u svemiru. Iz nas proizlazi da se moraju tražiti uzroci nesklada ili blokiranih struktura kako bi se pronašlo pravo, zdravo stanje. Prirodno stanje je slobodan protok energije u svim smjerovima. Dakle, koja je važnost materijala koji su prošli kroz proces tahionizacije?

Proces tahionizacije službeno je patentiran. David Wagner je jedina osoba koja razumije i zna tajnu ovog procesa i stoga ga pomno prati, poput Coca-Cole. Naravno, tahionizacija nije uvijek nailazila na oduševljenje, a bilo je i ljudi kojima je predstavljala prijetnju. Osobno je spomenuo da je bio i meta nekoliko napada i stoga je odlučio osigurati tu tajnu tako da uvijek bude dostupna cijelom čovječanstvu. U počecima istraživanja, kao što je uobičajeno, nije uspio prvi put. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, uspio je pronaći način da osnovnu strukturu prirodnih tvari pretvori u takionske energetske antene u tahionskoj komori u roku od 14 dana.

Namjerno spominjemo prirodne materijale, jer se samo oni mogu transformirati u tahionske energetske vodiče. To nije moguće za aditive. Stoga pripazite koje vrste proizvoda neki trgovci nude pod markom Tachyon. Iako je proces tahionizacije tajna, moguće je približiti se barem onome što tahionizacija nije. Proces nije izgrađen na temelju frekvencije, rotacije ili prijenosa. Ne koristi zvuk, vakuum, molitvu, fotone, kristale, jorgovanu energiju, magnete ili SE5.Kao što je već spomenuto, tahionizacija stvara skladne strukture od fizičke do osjetljive razine.

 

 

Trustpilot