Organic India PAKET Ashwagandha, Shatavari, Triphala 3 x 60 kom

Organic India paket Ashwagandha, Shatavari, Triphala 3 x 60 kom za vaše zdravlje. Ashvagandha je poznata i kao indijski ginseng, prodire duboko u tkiva koja jača i pročišćava. Idealan je dodatak za smanjenje stresa i promicanje vitalnosti. Triphala se u ajurvedskoj medicini koristi uglavnom za postupnu i nježnu detoksikaciju tijela, čija je svrha uklanjanje mrtvih stanica, tkiva i toksina. Shatawari je jedna od najvažnijih "ženskih" ljekovitih biljaka koja se stoljećima koristi u tradicionalnoj indijskoj i tibetanskoj medicini. Zahvaljujući fitoestrogenima, koristi se za održavanje hormonske ravnoteže kod žena svih dobi.


✓ čišćenje organizma
✓ protiv stresa i depresije
✓ hormonska ravnoteža
✓ poboljšanje intimnog života

Availability Na stanju (3 kom)
Delivery to:
30.4.2024
Delivery offer
Code: 998R39M2
€44,70 –1 % €43,90
Organic India PAKET Ashwagandha, Shatavari, Triphala 3 x 60 kom
Organic India BALÍČEK Ashwagandha Shatavari, Triphala 3 x 60 ks
Sale Tip
€44,70 –1 %
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Organic-India-logo

Ashvaganda je također poznata kao indijski ginseng. Učinkom je slična kineskom ginsengu, ali je nježnija za tijelo i stoga nema neželjenih nuspojava. Opskrbljuje energijom, smanjuje stres, podržava vitalnost i imunitet, potiče intimni život i povoljno djeluje na kardiovaskularne bolesti ili bronhitis. O sadržaju ananolida - Organic India koristi čisti prah u kapsulama u svom prirodnom obliku, a ne ekstrakt. Svaka kapsula sadrži 400 mg
Određivanje količine withanolida nije naznačeno na pakiranju,
jer je navedeno uglavnom u ekstraktima. Sadržaj withanolida u proizvodu je približno 5% - međutim, ta se brojka može neznatno razlikovati između serija (u stotinama) jer sadržaj nije standardiziran ni na jedan broj (kao u slučaju ekstrakata). Koristi se biljka, od kojih svaka može imati nešto drugačiji sadržaj withanolida.

Triphala je vrlo učinkovita kombinacija tri sušena voća Haritaki, Amalaki i Vibhitaki za unutarnje čišćenje ili regeneraciju organizma. Triphala se u ajurvedskoj medicini koristi uglavnom za postupnu i nježnu detoksikaciju tijela, čija je svrha uklanjanje mrtvih stanica, tkiva i toksina koji se nakupljaju u tijelu. Stanice se obnavljaju tijekom života, nove stanice zamjenjuju stare i odumiruće. Detoksikacijom se tijelo oslobađa otrovnih tvari (toksina).

Shatawari je jedna od najvažnijih "ženskih" ljekovitih biljaka koja se stoljećima koristi u tradicionalnoj indijskoj i tibetanskoj medicini. Zahvaljujući fitoestrogenima, koristi se za održavanje hormonske ravnoteže kod žena svih dobi. Pozitivno djeluje i na žene koje imaju menstrualne i predmenstrualne probleme (razdražljivost, zadržavanje tekućine i konvulzije).

hviezda_2 SASTAV I DOZIRANJE

  • Sastojci: Ashvaganda - Withania opojni (Withania somnifera) korijen 400 mg, biljne celulozne kapsule
  • Sadržaj: 60 vegetarijanskih kapsula bez glutena
  • Doziranje: 1 do 2 kapsule dva puta dnevno uz hranu. Preporuča se koristiti najmanje tri mjeseca.

. * Upozorenje: Neprikladno za djecu, trudnice i dojilje. Proizvod snižava šećer u krvi!

Sve biljke koje se koriste u ajurvedskim proizvodima iz Organic India uzgojene su na ekološkim farmama u Indiji i zadovoljavaju certifikate BIO kvalitete i ekološke poljoprivrede.

Additional parameters

Category: Ajurvedski dodaci prehrani
Warranty: 2 godine
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: depresija, detoksikacija, imunitet, Stres, umor, Žensko zdravlje
Forma: kapsule
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

logo.png

 

VITAMINSKI DODACI, SUPLEMENTI, AJURVEDSKO ORGANSKO BILJE I ČAJEVI

Široki spektar kvalitetnih organskih proizvoda, suplemenata i čajeva, koji se temelje na stoljetnom iskustvu drevne indijske ajurvedske medicine danas mogu koristiti ​​ljudi diljem svijeta.

Moringa, Tulsi, Shatavari, Ashwagandha, Triphala, Amalaki i drugi vitaminski kompleksi za potpunu podršku organizmu, sve to ćete pronaći pod brendom Organic India.

"Biti inspirativan, pouzdan i inovativan globalni lider u pružanju originalnih organskih proizvoda i rješenja za zdrav život" - moto je indijskog brenda Organic India.

Vrijednosti brenda Organic India

Alternative products

Trustpilot