Organic India Kurkuma Formula protiv upale, zglobova, antioksidans kapsule 60 kom

Kombinacija korijena kurkume s kurkuminom i ajurvedske mješavine tri Trikat začina - to je formula kurkume. Podržava cirkulaciju, pravilan rad jetre i gušterače, zdrave zglobove, a posebno je pogodan kod upala.

Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
18.4.2024
Delivery offer
Code: 998R39M26
€19,90
Organic India Kurkuma Formula protiv upale, zglobova, antioksidans kapsule 60 kom
Turmeric Formula kapsuly Organic India
Tip Bestseller
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Organic-India-logo

Ajurvedska mješavina Kurkuma Formula sadrži dugi korijen kurkume u obliku praha, ekstrakt kurkume s udjelom kurkuminoida do 90% i kombinaciju tri Trikat začina (dugi papar, crni papar, đumbir). Primarna svrha ova tri začina je poboljšati apsorpciju kurkuminoida, koje inače tijelo ne može u potpunosti apsorbirati. Trikatu je jedna od osnovnih ajurvedskih kombinacija začina, koja se tradicionalno koristi za podršku probavnom sustavu, izlučivanju i radu želuca. Poboljšava apsorpciju hranjivih tvari i također potiče zdrav metabolizam masti.

Kurkuma blagotvorno djeluje na jetru i žučni mjehur. Izvrstan je prirodni antioksidans koji pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog oštećenja. Podržava važne funkcije krvi, kao i eliminaciju krvnih ugrušaka. Pozitivno djeluje na cirkulaciju krvi. Posebno je poznat po tome što pomaže tijelu u borbi protiv upala, posebno u području zglobova i mišićno-koštanog sustava.

postavke ZNAČAJKE I SASTAV

  • Sastojci : Curcuma longa, kurkuminoidni ekstrakt do 90% (80 mg), duga paprika (voće) 15 mg, crni biber (sjeme) 15 mg, đumbir (đumbir kikiriki) 15 mg
  • Sadržaj: 60 vegetarijanskih bezglutenskih kapsula od biljne celuloze
  • Doziranje: 1 - 2 kapsule dva puta dnevno uz hranu. Preporuča se koristiti najmanje mjesec dana.

Sve biljke koje se koriste u ajurvedskim Organic India proizvodima uzgojene su na ekološkim farmama u Indiji i zadovoljavaju certifikate BIO kvalitete i ekološke poljoprivrede. U Slovačkoj su proizvodi registrirani u Uredu za javno zdravstvo, što jamči čistoću njihovog sastava i zdravstvenu sigurnost.

Zemlja porijekla : Indija

Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Ne koristiti kao zamjenu za raznoliku prehranu. Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu. Ne izlažite sunčevoj svjetlosti.

Additional parameters

Category: Ajurvedski dodaci prehrani
Warranty: 2 godine
Sadržaj: 60 kom
Tema o zdravlju: antioksidans, detoksikacija, imunitet, protuupalno djelovanje
Značajke: bez laktoze, BIO, vegan
Forma: kapsule
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

logo.png

 

VITAMINSKI DODACI, SUPLEMENTI, AJURVEDSKO ORGANSKO BILJE I ČAJEVI

Široki spektar kvalitetnih organskih proizvoda, suplemenata i čajeva, koji se temelje na stoljetnom iskustvu drevne indijske ajurvedske medicine danas mogu koristiti ​​ljudi diljem svijeta.

Moringa, Tulsi, Shatavari, Ashwagandha, Triphala, Amalaki i drugi vitaminski kompleksi za potpunu podršku organizmu, sve to ćete pronaći pod brendom Organic India.

"Biti inspirativan, pouzdan i inovativan globalni lider u pružanju originalnih organskih proizvoda i rješenja za zdrav život" - moto je indijskog brenda Organic India.

Vrijednosti brenda Organic India

Alternative products

Trustpilot