Nimi Ayurveda Hingvashtak Churna BIO prah 100 g

Nimi Ayurveda Hingvashtak Churna je organski prah s crnim paprom, dugim paprom, đumbirom, kuminom i celerom. Hingvashtak Churna podupire probavu i prikladan je dodatak prehrani za reumatoidni artritis.

  • BIO kvaliteta
  • prilagođava neravnotežu Vate
  • podupire probavu
The item has been sold out…
Availability Trenutno rasprodano
Delivery offer
Code: 10640
€17,90 €1,80 / 10 g
Nimi Ayurveda Hingvashtak Churna BIO prah 100 g
nimi ayurveda hingvashtak churna bio prasok 100 g
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Nimi Ayurveda Hingvashtak Churna BIO prah 100 g

Nimi Ayurveda Hingvashtak Churna organski je prah koji potiče probavu i prikladan je dodatak prehrani za reumatoidni artritis.

Koristi se u liječenju anoreksije i probavnih smetnji. Koristi se za balansiranje neravnoteže Vata.Hingvashtak ima tzv "tridosha efekt", tj. uravnotežuje Vatu i Kaphu i povećava Pittu.

Glavni sastojak, Hing, poznatiji je po latinskom nazivu Asafoetida, što znači "mirisna smola". Poznata je i pod drugim nazivima, poput "đavolje balege, vražje balege", što ne izgleda posebno privlačno. Međutim, ako znate kako pravilno koristiti Hing ili Hingwastak, brzo ćete primijetiti da ne samo da nestaje intenzivan miris sumpora tijekom kuhanja, već hrana dobiva i ugodan okus.

Tradicionalno se preporučuje pomiješati Hingwastak s gheejem i uzimati prije jela.

Hingvashtak Churna sastoji se od Hinga i ukupno 8 vrijednih začina kao što su đumbir, ajwain (koptski kumin), crni kumin, papar i kamena sol. Za Hingwastak se kaže da sagorijeva Amu ( toksine i otpadne proizvode) koji, prema ayurvedskoj tradiciji, mogu nastati iz premalo probavne vatre (Agni) i bogate, teško probavljive hrane. Smatraju se glavnim uzrokom neravnoteže u Ayurvedi.

slovo ZNAČAJKE I SASTAV

  • Sastojci: Asafoetida (ferula chertová), đumbir, kumin, duga paprika (Pippali), crni papar, celer, kamena sol. Certifikat BDiH.
  • Težina: 100 g
  • Upotreba: Pomiješajte približno 2 g praha (jedna žličica) u toploj vodi i popijte.
  • Zemlja porijekla: Indija

BDIH-Heavy-Metal-Controlled

Napomena:

Dodatak prehrani nije zamjena za raznoliku prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte zamrzavati. Ovaj proizvod je bio na tržištu kao dodatak prehrani. Nema odobrenih medicinskih učinaka i nije lijek.

Prema važećem zakonodavstvu EU za bilje i biljne proizvode, ne smiju se navoditi detaljniji podaci koji bi mogli dati dojam zdravstvenog ili ljekovitog učinka bilja. Djelovanje ljekovitog bilja dokazano znanstvenim istraživanjima ne smije se spominjati, osim ako se ne radi o lijeku registriranom od strane farmaceutske kuće.

Additional parameters

Category: Ajurvedski Churnas prahovi
Warranty: Datum potrošnje
Tema o zdravlju: kosti, mišići, probava, reumatizam
Težina: 100 g
Doša: Trojdoša, Vata
Forma: prašak
Kategorija: Prehrambeni proizvod
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

DODACI PREHRANI, ULJA ZA ČIŠĆENJE

U ponudi brenda Nimi Ayurveda možete pronaći dodatke prehrani, kozmetička ulja za kosu i kožu, ulja za čišćenje nosa, prašak Churnas, kao i paste Chyawanprash.

Organski Churna prah sastoji se od biljnih dijelova navedenih u ayurvedskim tekstovima i obrađuje se i proizvodi prema ayurvedskim smjernicama.

Nimi Ayurveda je brand koji se temelji na klasičnim principima Ayurvede, drevnog sustava liječenja i prevencije bolesti podrijetlom iz Indije. Ova se marka usredotočuje na stvaranje prirodnih proizvoda koji pomažu u održavanju skladne ravnoteže tijela i uma.

Nimi Ayurveda temelji na više od 5000 godina povijesti Ayurvede, a njezini proizvodi izrađeni su od tradicionalnih biljnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Njihov pristup je holistički, gdje pokušavaju liječiti cijelo tijelo, a ne samo simptome bolesti.

Nimi Ayurveda proizvodi izrađeni su od ekološki prihvatljivih prirodnih sastojaka i često su ručno izrađeni. To uključuje biljna ulja, masti, tinkture, kapsule i čajeve. Sve proizvode provjeravaju i odobravaju indijska tijela za kontrolu kvalitete i proizvodnje.

Misija Nimi Ayurveda

Glavni cilj marke Nimi Ayurveda je pomoći ljudima u održavanju zdravlja i harmonije u životu. Njihovi proizvodi ciljaju različite potrebe kao što su liječenje probavnih problema, detoksikacija tijela, oslobađanje stresa, poboljšanje sna i ublažavanje boli.

Nimi Ayurveda je brand koji nastoji pružiti ljudima kvalitetna i prirodna rješenja za poboljšanje njihovog zdravlja i cjelokupnog stanja tijela i uma. Njihovi proizvodi temelje se na tradicionalnim principima Ayurvede, koji se koriste tisućama godina, a zbog svojih svojstava još uvijek su vrlo popularni.

Više o Ayurvedi pročitajte u našem blogu AJURVEDA

Alternative products

Trustpilot