BrainMax kompleks cink, selen, bakar i kurkuma, 100 biljnih kapsula

BrainMax Zinc Complex je savršena kombinacija visoko bioraspoloživog oblika cinka, selena i bakra. Svaka kapsula sadrži 15 mg elementarnog cinka, 1 mg bakra i 490 mg organske kurkume. Cink u obliku cink bisglicinata ima najbolju apsorpciju, a u kombinaciji s bakrom kao citratom, njegova se apsorpcija povećava.

  • podrška imunološkom sustavu
  • stabilizacija hormonske ravnoteže
  • jačanje organizma tijekom stresa
Availability Na stanju (1 kom)
Delivery to:
7.3.2024
Delivery offer
Code: 9867
€16,90
BrainMax kompleks cink, selen, bakar i kurkuma, 100 biljnih kapsula
12488 brainmax zinc complex
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

BrainMax kompleks cink, selen, bakar i kurkuma, 100 biljnih kapsula

BrainMax Zinc Complex je savršena kombinacija visoko bioraspoloživog oblika cinka, selena i bakra. Svaka kapsula sadrži 15 mg elementarnog cinka, 1 mg bakra i 490 mg organske kurkume. Cink u obliku cink bisglicinata ima najbolju apsorpciju, a u kombinaciji s bakrom kao citratom, njegova se apsorpcija povećava. Budući da dugotrajni unos cinka može uzrokovati manjak bakra, ovom proizvodu se dodaje i 1 mg bakra kao citrata, koji je vrlo koristan za organizam i ima zadaću održavati mineralnu ravnotežu u tijelu. Cink i bakar su minerali potrebni za potporu aktivnosti enzima superoksid dismutaze (SOD), koji je važan antioksidans koji štiti stanice od oksidativnog stresa.

preklady_produkt_1000x1000 (2)

Cink podržava imunitet, održava pravilnu hormonsku ravnotežu, zdrave kosti i zajedno s bakrom štiti  stanice od oksidativnog stresa.

Selen u svom najbiodostupnijem obliku (selen metionin) doprinosi održavanju kose i noktiju, normalnoj  aktivnosti štitnjače, normalnoj funkciji imunološkog sustava. Kako bismo pojačali učinak, umjesto  uobičajenih balastnih punila koristili smo bio kurkumu u količini od gotovo pola grama. Proizvod ne sadrži  balastne tvari, a zahvaljujući biljnim kapsulama pogodan je i za vegane.


PREDNOSTI:

  • Podržava imunološki sustav
  • Normalizira aktivnost kardiovaskularnog sustava
  • Pomaže u prilagođavanju razine hormona
  • Doprinosi normalnoj funkciji jetre
  • Podržava probavni sustav

 

PREPORUČENA UPOTREBA:

1 kapsula tijekom dana uz hranu.

Upozorenje:(Doziranje prema slovačkom zakonodavstvu razlikuje se od doze koju preporučuje proizvođač. Svaka kapsula sadrži visoku dozu vitamina D koji se pohranjuje u tijelu. Predoziranje vitaminom D može uzrokovati zdravstvene komplikacije poput hiperkalcemije ili razine kalcija u serumu.)

SASTAV:

Veličina doze: 1 biljna kapsula
Pakiranje sadrži 100 kapsula.
Količina
u 1 dozi
% RHP *
cink (cink bisglicinat) 15 mg 150%
 
Bakar (bakar citrat)
1 mg 100%
Selen (L-seleno-metionin) 100 mikrograma 182%
Bio kurkuma 490 mg **
*% referentne vrijednosti dnevnog prihoda

Ne sadrži nikakva punila ili stabilizatore, već samo deklarirani sastav u svom najčišćem obliku. Biljne kapsule na bazi hidroksipropilceluloze.

Čuvati na sobnoj temperaturi na suhom i tamnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije namijenjen kao zamjena za raznoliku prehranu. Održavajte zdrav način života.

brainmax

Additional parameters

Category: Podrška imunitetu i zdravlju, hormonska ravnoteža, imunitet, kosa, nokti
Warranty: Datum potrošnje
Sadržaj: 100 kom
Tema o zdravlju: hormonska ravnoteža, imunitet, kosa, nokti
Forma: tablete
Kategorija: Dodaci prehrani i vitamini

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

VITAMINI, MINERALI I PROIZVODI ZA PROMICANJE ZDRAVLJA

BrainMax je češki proizvođač proizvoda sportske prehrane i vitamina za širok spektar kupaca. Njihov sastav osmišljen je prema najnovijim spoznajama u području povećanja mentalnih i fizičkih performansi te optimiziranja zdravlja.

Među omiljene proizvode ovog brenda spadaju vitamini i minerali za podršku imunitetu, kao što je liposomalni vitamin C, koji se odlikuje visokom apsorpcijom. Cink ili kombinacija D3-K2, koja ne bi trebala nedostajati ni u jednoj dnevnoj vitaminskoj rutini.

Svi proizvodi se proizvode u Češkoj od prvoklasnih sirovina temeljenih na visokoj bioraspoloživosti. Veliki naglasak je stavljen na minimiziranje balastnih sastojaka i umjetnih zaslađivača.

Dodaci prehrani Brainmax su razvijeni u svrhu poboljšanja i promicanja zdravlja.

Alternative products

Trustpilot