Bodhi blok za jogu od plute u obliku klina 1 komad 10 cm

Klin od pluta - ovo je mali, ali učinkovit alat za vježbanje joge. Pomaže osloboditi ruke i noge od opterećenja u položajima u kojima su opterećene težinom, ili također podupire pete u uspravnom položaju. Klin je posebno popularan u Iyengar Yogi kao pomoć za siguran i bezbolan trening.

Klin postavljen ispod svake ruke u postolju štiti zapešća i sprječava bol. Klin postavljen ispod peta olakšava stojeće položaje kada pete ne dosežu tlo, na primjer u dubokom čučnju (Malasana).

Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
23.5.2024
Delivery offer
Code: YKK10
€5,50
Bodhi blok za jogu od plute u obliku klina 1 komad 10 cm
ykk10 yoga kork keil 10 2
Tip Bestseller
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Bodhi blok za jogu od plute u obliku klina 1 komad 10 cm

oficialny-distributor-en-logoJamčimo originalnost i kvalitetu robe

Klin od pluta - ovo je mali, ali učinkovit alat za vježbanje joge. Pomaže osloboditi ruke i noge od opterećenja u položajima u kojima su opterećene težinom, ili također podupire pete u uspravnom položaju. Klin je posebno popularan u Iyengar Yogi kao pomoć za siguran i bezbolan trening. Klin postavljen ispod svake ruke u postolju štiti zapešća i sprječava bol. Klin koji se nalazi ispod peta olakšava stojeće položaje kada pete ne dosežu tlo, na primjer u dubokom drvetu (Malasana).

Pluta je materijal dobiven od kore hrasta. Sastoji se od mrtvih stanica koje su impregnirane nepropusnom tvari suberinom. Oko 50% volumena pluta je zrak, tako da ima izvrsna svojstva toplinske izolacije.

Također može regulirati vlažnost. Meka je, ali može zadržati oblik čak i kada se pritisne. Otporna je na vodu, kemikalije i slabo zapaljiva.

Uredi MJERE

  • Dužina: 10 cm
  • Širina: 9 cm
  • Visina: 3 cm

postavke ZNAČAJKE

  • Materijal: 100% pluta
  • Paket sadrži 1 kom

prilagodbe BRIGA

Za redovito čišćenje koristite blago vlažnu krpu ili otopinu za čišćenje bez kemikalija.

 

Additional parameters

Category: Joga blokovi i cigle od pluta i EVA pjene
Warranty: 2 godine
Dužina: 10 cm
Materijal: pluta
Širina: 9 cm
Visina: 3 cm
Kategorija: Pomagala za vježbanje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

bodhi yoga

KVALITETNE PROSTIRKE I POMAGALA ZA JOGU, PILATES, POMAGALA ZA MEDITACIJU, PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA

Njemačka tvrtka Bodhi-Bodynova fokusira se na proizvodnju joga opreme, poput raznih pomagala i prostirki za razne stilove joge, jastuka za meditaciju, bolstera, torbi, kocki, blokova, remena i drugih dodataka, kao što su jastučići za relaksaciju oči, kipovi, čajnici i deke.

U našoj ćete ponudi pronaći i proizvode za masažu, pilates i fitness. Kao što je to slučaj kod brendova za odjeću Bodhi Yamadhi i Niyama, i brend Bodhi se prvenstveno fokusira na kvalitetu proizvoda po pristupačnim cijenama.

Među najpopularnije prostirke ovog brenda u online trgovini Flexity, kao i u Njemačkoj te Francuskoj, spadaju Bodhi Phoenix i Bodhi Ecopro, koje su dostupne u raznim bojama, dužinama i širinama. U ponudi meditacijskih jastuka i bolstera, omiljena je raznobojna kolekcija Maharaja.

Bodhi se prvenstveno fokusira na prirodne materijale, koji ne štete okolišu niti vašem zdravlju i jedan je od najvećih proizvođača u ovom segmentu. Kao jedna od rijetkih joga tvrtki, Bodhi svoje prostirke testira u neovisnom institutu SGS na štetne sastojke (Eko-Tex Standard 100 EU).

 

Alternative products

1260 1 bodhi podlozky pod ramena 4ks 30 x 40 cm
Tip Bestseller
Bodhi jastučići za ramena (4 kom) 30 x 40 cm
Isporučujemo u roku od 7-10 dana
€21,90
SCH4
Trustpilot