Bodhi Yoga

bodhi yoga

KVALITETNE PROSTIRKE I POMAGALA ZA JOGU, PILATES, POMAGALA ZA MEDITACIJU, PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA

Njemačka tvrtka Bodhi-Bodynova fokusira se na proizvodnju joga opreme, poput raznih pomagala i prostirki za razne stilove joge, jastuka za meditaciju, bolstera, torbi, kocki, blokova, remena i drugih dodataka, kao što su jastučići za relaksaciju oči, kipovi, čajnici i deke.

U našoj ćete ponudi pronaći i proizvode za masažu, pilates i fitness. Kao što je to slučaj kod brendova za odjeću Bodhi Yamadhi i Niyama, i brend Bodhi se prvenstveno fokusira na kvalitetu proizvoda po pristupačnim cijenama.

Među najpopularnije prostirke ovog brenda u online trgovini Flexity, kao i u Njemačkoj te Francuskoj, spadaju Bodhi Phoenix i Bodhi Ecopro, koje su dostupne u raznim bojama, dužinama i širinama. U ponudi meditacijskih jastuka i bolstera, omiljena je raznobojna kolekcija Maharaja.

Bodhi se prvenstveno fokusira na prirodne materijale, koji ne štete okolišu niti vašem zdravlju i jedan je od najvećih proizvođača u ovom segmentu. Kao jedna od rijetkih joga tvrtki, Bodhi svoje prostirke testira u neovisnom institutu SGS na štetne sastojke (Eko-Tex Standard 100 EU).

 

Page 1 of 11 - 251 items total
meditacne cinely
Tip
Bodhi tibetanske činele za meditaciju 7,5 cm
Isporučujemo u roku od 7-10 dana
€26,90
ZIMB7
bodhi socha symbol om 9 cm
Tip Bestseller
Bodhi kip Simbol OM 9 cm
Isporučujemo u roku od 7-10 dana
€5,90
OMST9
401abl yoga mala armband blauer achat
Tip
€9,90
+ more
401ABL
541pp yoga gemusterte tragetasche asana bag 60 paisley petrol
Tip
541PP
Up
More products

Page 1 of 11 - 251 items total

Trustpilot