Popust 6% prilikom kupnje iznad 450 Kn uz kod "450KN"

Bodhi Ajurvedski bakreni strugač jezika

Ajurvedski bakreni strugač jezika - čišćenje jezika pruža vam svjež dah i čista usta. U Ajurvedi je jutarnje čišćenje jezika strugačem dio svakodnevne oralne higijene. Bakreni strugač jezika vam pomaže u nježnom uklanjanju ostataka s jezika. Potrebno je samo nekoliko sekundi za uklanjanje ostatka hrane, bakterija i toksina koji su se nakupili na jeziku tijekom dana i noći. Istodobno, uporaba strugača sprječava loš zadah i upalu grla.

  • uklanja bakterije i toksine
  • sprječava upalu
  • potiče svjež dah
Availability Po narudžbi 1 - 2 tjedna
Delivery to:
27.12.2022
Code: ZSK
40 kn
Bodhi Ajurvedski bakreni strugač jezika
tongue scrapper copper
Tip Bestseller
Dostava od 40 kn
Dostava od 40 kn
30 dana na besplatnu zamjenu
30 dana na besplatnu zamjenu
Vrijedi za neoštećenu robu
Isporuka
Isporuka
4 -5 radnih dana, roba se šalje s područja Slovačke Republike.
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Bodhi Ajurvedski bakreni strugač jezika

oficialny-distributor-en-logoJamčimo originalnost i kvalitetu robe

U Ajurvedi je jutarnje čišćenje jezika strugačem dio svakodnevne oralne higijene. Ovaj ajurvedski strugač jezika izrađen je od 100% bakra.

Bakreni strugač jezika vam pomaže u nježnom uklanjanju ostataka s jezika. Potrebno je samo nekoliko sekundi za uklanjanje ostatka hrane, bakterija i toksina koji su se nakupili na jeziku tijekom dana i noći. Istodobno, uporaba strugača sprječava loš zadah i upalu grla.

nastavenia ZNAČAJKE

  • Materijal: 100% bakar
  • Nježno čišćenje jezika
  • Antibakterijski i antimikrobni
  • Sprječava loš zadah i upalu grla

Zbog svog antibakterijskog i antimikrobnog učinka, strugači jezika od bakra mnogo su higijenskiji od strugača jezika od plastike. Bakar ne hrđa. Međutim, može malo promijeniti boju.
Kako koristiti strugač jezika:

Isperite usta toplom vodom i lagano navlažite usta. Držite strugač na oba kraja i stavite što dalje na ispruženi jezik. Povucite naprijed tri do četiri puta uz blagi pritisak sa stražnje strane. Nakon toga isperite usta i očistite strugač vrućom vodom nakon svakog čišćenja.

Additional parameters

Category: Briga o zubima i oralna higijena
Warranty: 2 roke
Materijal: bakar
Kategorija: Pomagala za čišćenje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

bodhi yoga

KVALITETNE PROSTIRKE I POMAGALA ZA JOGU, PILATES, POMAGALA ZA MEDITACIJU, PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA

Njemačka tvrtka Bodhi-Bodynova fokusira se na proizvodnju joga opreme, poput raznih pomagala i prostirki za razne stilove joge, jastuka za meditaciju, bolstera, torbi, kocki, blokova, remena i drugih dodataka, kao što su jastučići za relaksaciju oči, kipovi, čajnici i deke.

U našoj ćete ponudi pronaći i proizvode za masažu, pilates i fitness. Kao što je to slučaj kod brendova za odjeću Bodhi Yamadhi i Niyama, i brend Bodhi se prvenstveno fokusira na kvalitetu proizvoda po pristupačnim cijenama.

Među najpopularnije prostirke ovog brenda u online trgovini Flexity, kao i u Njemačkoj te Francuskoj, spadaju Bodhi Phoenix i Bodhi Ecopro, koje su dostupne u raznim bojama, dužinama i širinama. U ponudi meditacijskih jastuka i bolstera, omiljena je raznobojna kolekcija Maharaja.

Bodhi se prvenstveno fokusira na prirodne materijale, koji ne štete okolišu niti vašem zdravlju i jedan je od najvećih proizvođača u ovom segmentu. Kao jedna od rijetkih joga tvrtki, Bodhi svoje prostirke testira u neovisnom institutu SGS na štetne sastojke (Eko-Tex Standard 100 EU).

 

Alternative products

Trustpilot