Maharishi Ayurdent® ulje za održavanje zdravlja usne šupljine 50 ml

Maharishi Ayurdent® je ajurvedsko ulje za njegu i održavanje oralnog zdravlja. Ulje za njegu desni izrađeno je na tradicionalan način i znanstveno je ispitano. Djeluje protiv upale desni i lošeg zadaha.

 • oralno zdravlje
 • izrađeno na tradicionalan način
 • 21 vrijedne prirodne biljke
Availability Na stanju (1 kom)
Delivery to:
8.6.2023
Code: 10424
€10,90
Maharishi Ayurdent® ulje za održavanje zdravlja usne šupljine 50 ml
maharishi ayurdent olej na udrziavania zdravia ustnej dutiny 50 ml
Tip
30 dana na besplatnu zamjenu
30 dana na besplatnu zamjenu
Vrijedi za neoštećenu robu
Isporuka
Isporuka
4 -5 radnih dana, roba se šalje s područja Slovačke Republike.
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru
logotip maharishi ayurvede "Jamčimo originalnost i kvalitetu robe izravno od dobavljača"

Maharishi Ayurdent ulje za održavanje zdravlja usne šupljine 50 ml

Maharishi Ayurdent® je ajurvedsko ulje za njegu i održavanje oralnog zdravlja. Ulje za njegu desni izrađeno je na tradicionalan način i znanstveno je ispitano. Djeluje protiv upale desni i lošeg zadaha.

Ayurdent® Gum Care Oil razvili su renomirani Maharishi Ajurvedski stručnjaci na temelju autentičnih Ayurvedskih formula – kao i svi Maharishi proizvodi u najvišoj Maharishi Ajurvedskoj kvaliteti.

Bazno ulje je najkvalitetnije zrelo sezamovo ulje organske kvalitete. Izvrstan, autentičan sastav od 21 vrijedne prirodne biljke, voća, cvijeća, korijenja, kore, sjemenki i najčišćih eteričnih ulja čini Ayurdent® Gum Care Oil rijetkim blagom.

slovo  ZNAČAJKE I SASTAV

 • Sastojci: Sesamum indicum*, Acacia farnesiana Cinnamomum zeylanicum oil**, Mentha piperita, Woodfordia fruticosa, Mesua ferrea, Glycyrrhiza glabra, Syzygium aromaticum oil**, Symplocos racemosa, Myrica nagi, Elettaria cardamomum, Piper cubeba, Curcuma longa, Myristica fragrans, Rubia cordifolia, Ficus bengalensis, Cyperus scariosus, Myristica fragrans, Aquilaria agallocha, Prunus puddum, Pterocarpus santalinus, Eugenol***, Cinnamal***, Linalool***, * iz certificiranog organskog uzgoja, ** pravo eterično ulje, ** * od pravih eteričnih ulja
 • Sadržaj: 50 ml.
 • Zemlja porijekla: Indija

prilagodbe UPORABA

Ayurdent® Gum Care Oil može se prskati izravno na desni. Također možete prskati direktno na prst i zatim nježno masirati desni preko oba reda zubi 2-3 minute. Zatim ispljunite i isperite usta mlakom vodom.

Additional parameters

Category: Briga o zubima i oralna higijena
Warranty: Datum potrošnje
Kapacitet: 50 ml
Tema o zdravlju: oralna higijena
Forma: oralna voda
Kategorija: Pomagala za čišćenje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

AJURVEDSKI DODACI PREHRANI, AJURVEDSKE PASTE ZA ZUBE, DODACI

Maharishi Ayurveda je sveobuhvatna indijska ajurvedska marka koja nudi dodatke prehrani, hranu kao i kozmetiku za tijelo i kožu. Maharishi dodaci prehrani imaju za cilj holistički uravnotežiti doše. Prirodna kozmetika Maharishi Ayurveda izrađena je po tradicionalnim recepturama i pruža optimalnu njegu kože i kose.

Misija Maharishija Ayurvede je stvoriti društvo bez bolesti, održavati zdravlje zdravih, liječiti bolesne i ne promicati Ayurvedu kao takvu.

 • Stvaranje ravnoteže u 3 doše.
 • Ravnoteža u 13 probavnih kamina.
 • Ravnoteža u formiranju tkiva.
 • Ravnoteža u procesu uklanjanja štetnih tvari.
 • Blaženstvo na razini svih osjetila, uma i atme (um, tijelo i duša).

Vrijednostri Maharishi Ayurveda

Sila priroda - U Maharishi Ayurveda koriste se samo najbolji prirodni resursi i najprikladniji procesi za povećanje ljudske vitalnosti. Oni podržavaju i održavaju samu životnu silu snagom prirode.

U Maharishi Ayurvedi su progresivni i istinski razumiju jedinstvene probleme modernog doba. Njihova empatija proizlazi iz urođene sposobnosti razumijevanja ljudskog života i onoga što on zahtijeva.

Stručnost Maharishija Ayurvede proizlazi iz njezina najdubljeg razumijevanja ajurvedskih praksi i njihove profesionalne primjene prema tome da život postane holistički i bolji.

Alternative products

Trustpilot