Maharishi Ayurdent® ulje za održavanje zdravlja usne šupljine 50 ml

Maharishi Ayurdent® je ajurvedsko ulje za njegu i održavanje oralnog zdravlja. Ulje za njegu desni izrađeno je na tradicionalan način i znanstveno je ispitano. Djeluje protiv upale desni i lošeg zadaha.

 • oralno zdravlje
 • izrađeno na tradicionalan način
 • 21 vrijedne prirodne biljke
Availability Na stanju (2 kom)
Delivery to:
7.3.2024
Delivery offer
Code: 10424
€12,90
Maharishi Ayurdent® ulje za održavanje zdravlja usne šupljine 50 ml
maharishi ayurdent olej na udrziavania zdravia ustnej dutiny 50 ml
Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru
logotip maharishi ayurvede "Jamčimo originalnost i kvalitetu robe izravno od dobavljača"

Maharishi Ayurdent ulje za održavanje zdravlja usne šupljine 50 ml

Maharishi Ayurdent® je ajurvedsko ulje za njegu i održavanje oralnog zdravlja. Ulje za njegu desni izrađeno je na tradicionalan način i znanstveno je ispitano. Djeluje protiv upale desni i lošeg zadaha.

Ayurdent® Gum Care Oil razvili su renomirani Maharishi Ajurvedski stručnjaci na temelju autentičnih Ayurvedskih formula – kao i svi Maharishi proizvodi u najvišoj Maharishi Ajurvedskoj kvaliteti.

Bazno ulje je najkvalitetnije zrelo sezamovo ulje organske kvalitete. Izvrstan, autentičan sastav od 21 vrijedne prirodne biljke, voća, cvijeća, korijenja, kore, sjemenki i najčišćih eteričnih ulja čini Ayurdent® Gum Care Oil rijetkim blagom.

slovo  ZNAČAJKE I SASTAV

 • Sastojci: Sesamum indicum*, Acacia farnesiana Cinnamomum zeylanicum oil**, Mentha piperita, Woodfordia fruticosa, Mesua ferrea, Glycyrrhiza glabra, Syzygium aromaticum oil**, Symplocos racemosa, Myrica nagi, Elettaria cardamomum, Piper cubeba, Curcuma longa, Myristica fragrans, Rubia cordifolia, Ficus bengalensis, Cyperus scariosus, Myristica fragrans, Aquilaria agallocha, Prunus puddum, Pterocarpus santalinus, Eugenol***, Cinnamal***, Linalool***, * iz certificiranog organskog uzgoja, ** pravo eterično ulje, ** * od pravih eteričnih ulja
 • Sadržaj: 50 ml.
 • Zemlja porijekla: Indija

prilagodbe UPORABA

Ayurdent® Gum Care Oil može se prskati izravno na desni. Također možete prskati direktno na prst i zatim nježno masirati desni preko oba reda zubi 2-3 minute. Zatim ispljunite i isperite usta mlakom vodom.

Additional parameters

Category: Briga o zubima i oralna higijena, oralna higijena
Warranty: Datum potrošnje
Kapacitet: 50 ml
Tema o zdravlju: oralna higijena
Forma: oralna voda
Kategorija: Pomagala za čišćenje

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

AJURVEDSKI DODACI PREHRANI, AJURVEDSKE PASTE ZA ZUBE, DODACI

Maharishi Ayurveda je sveobuhvatna indijska ajurvedska marka koja nudi dodatke prehrani, hranu kao i kozmetiku za tijelo i kožu. Maharishi dodaci prehrani imaju za cilj holistički uravnotežiti doše. Prirodna kozmetika Maharishi Ayurveda izrađena je po tradicionalnim recepturama i pruža optimalnu njegu kože i kose.

Misija Maharishija Ayurvede je stvoriti društvo bez bolesti, održavati zdravlje zdravih, liječiti bolesne i ne promicati Ayurvedu kao takvu.

 • Stvaranje ravnoteže u 3 doše.
 • Ravnoteža u 13 probavnih kamina.
 • Ravnoteža u formiranju tkiva.
 • Ravnoteža u procesu uklanjanja štetnih tvari.
 • Blaženstvo na razini svih osjetila, uma i atme (um, tijelo i duša).

Vrijednostri Maharishi Ayurveda

Sila priroda - U Maharishi Ayurveda koriste se samo najbolji prirodni resursi i najprikladniji procesi za povećanje ljudske vitalnosti. Oni podržavaju i održavaju samu životnu silu snagom prirode.

U Maharishi Ayurvedi su progresivni i istinski razumiju jedinstvene probleme modernog doba. Njihova empatija proizlazi iz urođene sposobnosti razumijevanja ljudskog života i onoga što on zahtijeva.

Stručnost Maharishija Ayurvede proizlazi iz njezina najdubljeg razumijevanja ajurvedskih praksi i njihove profesionalne primjene prema tome da život postane holistički i bolji.

Alternative products

Trustpilot