Gdje možete pohađati certificirane tečajeve za Pilates instruktore u Hrvatskoj?

Pilates postaje sve popularniji u Hrvatskoj, i postoje mnogi članci u kojima možete saznati što je Pilates i gdje ga možete vježbati.

Pripremili smo članak o tome gdje možete studirati Pilates u Hrvatskoj ako želite postati instruktor ili jednostavno proširiti svoje znanje i provesti vrijeme istražujući pokret, tijelo i um.

Na početku ćemo predstaviti glavne Pilates škole u svijetu.

Balanced Body

Cijenjeni svjetski lider u području svjesnog kretanja, Balanced Body, kontinuirano nas oduševljava svojim zalaganjem za širenje svijesti o kretanju i zdravlju. Balanced Body uključuje više od 400 edukatora koji su članovi mreže Balanced Body Educator. Ti edukatori prenose svoje znanje u više od 60 zemalja diljem svijeta. To je zato što njihovi obrazovni programi naglašavaju univerzalne principe kretanja. Ti principi temelje se na najnovijim biomehaničkim teorijama znanosti o kretanju i vježbanju. Fokus na tim principima stvara dinamično obrazovno iskustvo koje se odmah može primijeniti u praksi.

Zanimljivo je da ovi obrazovni programi jačaju univerzalne principe kretanja koji su primjenjivi na sve oblike kretanja. Pružajući sveobuhvatno razumijevanje biomehanike tijela, pomažu studentima i instruktorima postići optimalnu učinkovitost kretanja.

Certifikacija od strane Balanced Body-a zlatni je standard u svijetu svjesnog kretanja i fitnessa. Instruktori koji posjeduju ovu certifikaciju priznati su kao inovatori i vođe u području znanosti o kretanju, fizioterapije i fitnessa. Ovo priznanje otvara im vrata najboljim instruktorima na svijetu i najnovijim obrazovnim programima.

Certificirani instruktori imaju pristup bogatoj online podršci, uključujući obrazovne videozapise, virtualne radionice, konferencije i streaming vježbe. Osim toga, imaju marketinški materijal koji im pomaže širiti svijest o prednostima svjesnog kretanja i doprinositi zdravlju i udobnosti svojih klijenata.

Balanced Body Educator je više od samo obrazovnog programa; to je zajednica strastvenih instruktora koji su udružili snage kako bi promijenili svijet kretanja i zdravlja. S ovom globalnom mrežom edukatora spremni smo napredovati, širiti svijest i doprinijeti zdravlju cijelog svijeta.

 

button-newsletter-blog2hr

STOTT PILATES - Merrithew

Učite se od najboljih i postanite stručnjak u svijetu Pilatesa. Karakteristična obrazovna metoda STOTT PILATES nema pandana u ovom području po svojoj temeljitosti i kvaliteti.

Stott Pilates je sinonim za kvalitetu i preciznost u svijetu Pilatesa. Suvremeni repertoar Pilatesa je opsežan i zahtjevan, a upravo tu dolazi do izražaja obrazovna metoda STOTT PILATES. Edukujte se, steknite stručna znanja i podignite svoju karijeru Pilates instruktora na višu razinu.

Razvijajte svoje sposobnosti s našim certifikacijskim Pilates programima. Svi naši programi temelje se na pet osnovnih principa STOTT PILATES, uključujući komunikacijske vještine, verbalno vođenje, prilagodbe za različite tipove tijela i teoriju posturalne analize. Ti principi omogućuju vam stvaranje učinkovitih i sigurnih vježbačkih programa za vaše klijente.

Dobrodošli su svi instruktori Pilatesa i fitnessa bez obzira na prethodno iskustvo. Naši certifikacijski Pilates radionice pokrivaju širok raspon tema, od osnova do specijaliziranih programa za različite skupine klijenata. S više od 150 različitih radionica možete odabrati one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama i interesima.

Želite postati priznat stručnjak u svom području? S našim radionicama možete postati Merrithew stručnjakom u području koje vas najviše zanima. Tijekom vremena i završavanjem određenog broja radionica možete stjecati prestižne oznake. Obrazovna metoda STOTT PILATES poznata je po svojoj temeljitosti i kvaliteti. Ne samo da će vas naučiti sve što je potrebno za uspješnu karijeru Pilates instruktora, već će vam otvoriti vrata prema novoj razini stručnosti i prilika. Budite dio ove prestižne zajednice i idite korak dalje u svojoj karijeri učitelja Pilatesa.

BASI


S 30 godina vodeće pozicije u obrazovanju Pilatesa, inovacijama i predanosti umjetnosti. Poznati Pilates pedagog, Rael Isacowitz, osnovao je tvrtku BASI™ (Body Arts and Science International) 1989. godine. Od tada je postala lider u svijetu obrazovanja Pilatesa. Cilj je ostati vjeran umjetnosti, znanosti i, najvažnije, principima Josepha i Clare Pilates.

S poznatom inovacijom i akademskom izvrsnošću, BASI™ se obvezuje pružati sveobuhvatna obrazovna iskustva i dostupne resurse za sve koji žele postati instruktorima Pilatesa. Diplomanti BASI Pilates šire svoje znanje diljem svijeta i čine rastuću obitelj strastvenih Pilates profesionalaca.

Želite postati učiteljem Pilatesa i doživjeti izvanredno obrazovanje? Odaberite jedan od naših programa obrazovanja za učitelje Pilatesa i zakoračite u svijet BASI™. Naši programi na visokoj razini su izazovni, ali istovremeno obogaćujući. Njihov cilj je razvijati potencijal svakog budućeg instruktora.

Na vašem putu imat ćete podršku izvanrednog tima visokokvalificiranih stručnjaka. Svaki od naših instruktora posvećen je vašem uspješnom putovanju prema Pilates certifikaciji. Postanite dio naše rastuće obitelji strastvenih Pilates profesionalaca. Pridružite se tisućama uspješnih diplomaca BASI Pilates i započnite svoj put prema podučavanju Pilatesa.

Tečajevi za instruktore Pilatesa u Hrvatskoj

fitnes-uciliste.hr

Završetkom programa osposobljavanja za instruktora Pilatesa i stjecanjem diplome Fitnes učilišta blagodati Pilatesa možete širiti i zagovarati među širom publikom vježbača rekreativaca, profesionalaca i samih početnika.

Međunarodno priznata diploma, odobrena od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, daje vam legitimitet za provođenje usluga individualne i grupne obuke, podučavanja osoba tehnici Pilatesa te pomoć za lakšu prilagodbu na vježbanje Pilatesa, sukladno zakonu o sportu. Prema priznanju Europe Active organizacije, u zemljama članicama edukacija je ekvivalent L4 po europskom kvalifikacijskom okviru.

instructus.hr

Program za osposobljavanje instruktora/ice pilatesa verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH (MZOS), te  European Health & Fitness Association (EHFA) iz Belgije.

asku.hr

ArsSport® program za osposobljavanje za instruktora Pilatesa osmišljen je kako bi vam osigurao znanje, podršku i kreativan pristup temeljen na znanstvenim i stručnim spoznajama da postanete jedinstven i transformativan Pilates instruktor.

energyfit.hr

Jennifer Glumac, STOTT PILATES Certified Instructor, licencirani pilates i aerobik instruktor pri Hrvatskoj Olimpijskoj Akademiji, sa 15 godina trenerskog iskustva, a u ulozi predavača više od 7 godina, svoje znanje neprekidno usavršava na domaćim i inozemnim (London, Toronto, New York, Boston) stručnim seminarima i konvencijama.

studioone.hr

Studio One provodi edukaciju za instruktore pilatesa. Diploma je priznata od Ministarstva znanosti i obrazovanja i upisuje se u radnu knjižicu.

zagreb.basipilatesacademy.com

BASI je kratica za Body Arts And Science International®, što je naziv akademske organizacije i potvrda kvalitete u pristupu školovanju trenera pilatesa. BASI® Pilates obrazovanje je utemeljno u znanstvenim principima te slavi umjetnost svakog pokreta.

hfsacademy.hr

Upišite online tečaj Instruktor Joge i steknite globalno priznati certifikat jedne od vodećih svjetskih organizacija u području fitness edukacije – AFAA (Athletics and Fitness Association of America). Organizacija s 35 godina iskustva i vodstva u industriji fitnessa (www.afaa.com) i predstavlja zlatni standard u certificiranju instruktora grupnog fitnessa.

Carousel1_1080x330_1

Pomogao li vam ovaj članak? Ako da, možete i vi pomoći nekome drugome deleći ovu stranicu. Takođe možete podeliti svoja iskustva u komentarima ispod članka i time pomoći drugima.

Trustpilot