Align Pilates

>> Pogledajte ponudu Pilates strojeva

 

Align-Pilates, dizajniran u Velikoj Britaniji, vodeći je europski brend Pilates opreme dostupan u više od 28 zemalja. Align-Pilates nudi opsežan asortiman komercijalne opreme za Pilates studio, kao i inovativan izbor Pilates reformera za kućnu upotrebu, zajedno s podnicama, rekvizitima i malim opremom potrebnom za Pilates mat vježbe.

Align Pilates nudi kvalitetnu Pilates opremu i pribor. Brend je osnovan s ciljem pružanja alata ljudima kako bi poboljšali svoje fizičko zdravlje i blagostanje. S ponudom Pilates opreme možete uživati u prednostima Pilatesa u udobnosti vlastitog doma ili studija.

Pilates uređaji dizajnirani su kako bi vam pomogli poboljšati fleksibilnost, snagu i opću kondiciju. Nudimo širok spektar Pilates opreme, uključujući reformere, cadillace, stolice i druge. Svi naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i dizajnirani su da izdrže čestu uporabu.

Reformer strojevi: Pilates Reformer je svestrani uređaj koji vam omogućuje izvođenje različitih Pilates vježbi za poboljšanje snage, fleksibilnosti i držanja tijela.

Stolice Pilates: Stolice Pilates dizajnirane su da se usredotoče na vaš centar i pomognu vam izgraditi snagu i stabilnost.

Nudimo cijeli niz Pilates dodataka, uključujući trake, podloge i blokove koji će vam pomoći izvući najviše iz vašeg Pilates vježbanja.

Naši proizvodi su pogodni za sve, od početnika do naprednih.

Među omiljenim proizvodima od Align Pilates su A2RII Reformer s Tower, C2-Pro RC Reformer, Half Cadillac Reformer i Wunda Chair. Svi ovi proizvodi dizajnirani su s najnovijom tehnologijom Pilatesa i izrađeni da traju.

align

No goods of brand Align Pilates were found...
Trustpilot