Popust 6% prilikom kupnje iznad 450 Kn uz kod "450KN"

Kip Bodhi Ganesha 7 cm crni

Izvrstan poklon za novi joga studio ili dom za jogija. Ganesha ili Ganesh (Ganesh) sin je boga Shive, indijskog boga razaranja iz svetog trojstva Trimurti (Brahma, Vishnu, Shiva), ali i sin pratilje boga Shive - Parvati, koja je, prema jednoj legendi, stvorila ga je zbog usamljenosti, budući da se njezin pratilac Shiva borio s demonima i davno je nestao.

Availability Po narudžbi 1 - 2 tjedna
Delivery to:
27.12.2022
Code: GAN7B
80 kn
Kip Bodhi Ganesha 7 cm crni
gan7b ganesha statue messing schwarz frontal
Tip Bestseller
Dostava od 40 kn
Dostava od 40 kn
30 dana na besplatnu zamjenu
30 dana na besplatnu zamjenu
Vrijedi za neoštećenu robu
Isporuka
Isporuka
4 -5 radnih dana, roba se šalje s područja Slovačke Republike.
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Ganesha ili Ganesh (Ganesh) sin je boga Shive, indijskog boga razaranja iz svetog trojstva Trimurtija (Brahma, Vishnu, Shiva), ali i sin družice boga Shive - Parvati, koja, prema jednoj legendi, stvorila ga je zbog usamljenosti, budući da se njezin pratilac Shiva borio s demonima i davno je nestao.

Kada se Shiva vratio s bojnog polja, Ganesha ga nije htio pustiti svojoj majci jer ga nije poznavao. Shiva mu je u bijesu otkinuo glavu. Ali kad mu je Parvati rekla da je on njezin sin, Shiva je htio vratiti glavu unatrag. Ali on je bio vrlo moćan i bacio ju je predaleko da bi je pronašao, kaže legenda. Stoga je odlučio otkinuti glavu prvom stvorenju na koje naiđe i staviti je na mjesto glave svoga sina. Ovo stvorenje je bio slon. Ganesha tako ima glavu slona, što također simbolizira da je najveći i najmudriji među životinjama.

Ganesha se smatra majstorom astrologije. Prema hinduističkom kalendaru državnih praznika, njegovo se rođenje slavi u kolovozu/rujnu. Ovaj datum je promjenjiv, sličan kršćanskom Uskrsu. Slavlja posvećena ovom bogu traju od deset do jedanaest dana.

Uredi DIMENZIJE

  • Visina: 7 cm
  • Težina: 235 g

postavke ZNAČAJKE

  • Materijal: mesing
  • Visoka tvrdoća, otpornost na oksidaciju
  • Izvrstan za nove vlasnike doma, darove za vjenčanje, rođendane, Božić, joga studio, itd.

Additional parameters

Category: Ukrasne skulpture i ukrasi
Warranty: 2 years
Materijal: mjed
Težina: 250 g
Visina: 7 cm
Kategorija: Dekorativne skulpture i ukrasi

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

bodhi yoga

KVALITETNE PROSTIRKE I POMAGALA ZA JOGU, PILATES, POMAGALA ZA MEDITACIJU, PO PRISTUPAČNIM CIJENAMA

Njemačka tvrtka Bodhi-Bodynova fokusira se na proizvodnju joga opreme, poput raznih pomagala i prostirki za razne stilove joge, jastuka za meditaciju, bolstera, torbi, kocki, blokova, remena i drugih dodataka, kao što su jastučići za relaksaciju oči, kipovi, čajnici i deke.

U našoj ćete ponudi pronaći i proizvode za masažu, pilates i fitness. Kao što je to slučaj kod brendova za odjeću Bodhi Yamadhi i Niyama, i brend Bodhi se prvenstveno fokusira na kvalitetu proizvoda po pristupačnim cijenama.

Među najpopularnije prostirke ovog brenda u online trgovini Flexity, kao i u Njemačkoj te Francuskoj, spadaju Bodhi Phoenix i Bodhi Ecopro, koje su dostupne u raznim bojama, dužinama i širinama. U ponudi meditacijskih jastuka i bolstera, omiljena je raznobojna kolekcija Maharaja.

Bodhi se prvenstveno fokusira na prirodne materijale, koji ne štete okolišu niti vašem zdravlju i jedan je od najvećih proizvođača u ovom segmentu. Kao jedna od rijetkih joga tvrtki, Bodhi svoje prostirke testira u neovisnom institutu SGS na štetne sastojke (Eko-Tex Standard 100 EU).

 

Alternative products

Trustpilot