13 praktičnih ideja za poklone za ljubitelje joge

Zahvaljujući činjenici da je joga danas već toliko popularna u Hrvatskoj, na tržištu se stalno pojavljuju sjajne nove stvari kojima možete razveseliti ljude koji se bave jogom.

Nadahnite se našim idejama za darove za jogije. Ako imate još koje, bit će nam drago da nam ih napišete.

UPIS NA SAT JOGE

Znate li nekoga tko već mjesecima govori da stvarno želi započeti? Približite ga ovoj ideji pronalaskom joga studia u blizini i odmah kupite jednu ulaznicu ili sezonsku kartu za cijeli mjesec i odmah će imati više motivacije. Ujedno ćete podržati funkcioniranje studija.

KVALITETNA PODLOGA ZA JOGU

poklon za jogija

Uistinu funkcionalna prostirka za jogu osigurava stabilnost i istovremeno sigurnost tijekom vježbanja. Kvalitetniji materijal obično je i jamstvo duljeg vijeka trajanja, lakšeg održavanja i higijene. Isplati se uložiti u kvalitetne prostirke jer mogu trajati desetljećima. Ako ne znate kako odabrati među brojnim prostirkama na tržištu, pokušajte pogledati naš članak: 7 savjeta kako odabrati najbolju joga prostirku

JOGA + WELLNESS SAT

 

Zašto si ne biste priuštili dodatno opuštanje nakon sat vremena kvalitetnog treninga? Um će vam se isključiti tijekom nastave, a tijelo će se lijepo opustiti u hidromasažnoj kadi ili sauni.

 

JOGA RETREAT

Pozdravite sunce s plaže okupane suncem ili spojite istraživanje svijeta s vježbanjem joge. Od Hrvatske do Meksika ili Balija, danas možete pronaći joga retreat-e koje organizira gotovo svaki veći joga studio. Retreati se održavaju tijekom cijele godine, tako da pronaći datum neće biti toliki problem. Pratite stranice studija ili direktno pišite nekom od svojih favorita i naručite boravak za iduću godinu.

AROMATERAPIJA

aroma lampa

Električne aroma lampe zajedno s mirisnim uljima upotpunjuju ugođaj i impresioniraju vaša osjetila. Možete ih koristiti u kući i u joga studiju. Jedan manji difuzor dovoljan je za prostor od cca 30 m2. Ako u blizini nema struje, postoji praktičan pomoćnik -  osvježivač zraka u spreju koji kombinira kombinaciju eteričnih ulja u raspršivaču.

TEČAJ ZA INSTRUKTORE JOGE

Želite dalje prodavati svoje iskustvo, možda je joga vaš životni put ili želite ostati student i produbiti svoje znanje joge u intenzivnijem obliku. Tečaj joge bit će odličan poklon. Danas u Hrvatskoj možete pronaći nekoliko škola koje je certificiralo Ministarstvo obrazovanja, a također ćete pronaći škole u kojima možete dobiti RYT certifikat.

 

PRIVATNI SAT JOGE

Ne osjećate se ugodno u punim dvoranama ili tražite izravno vodstvo tijekom nastave? U zajedničkoj nastavi razumljivo je da nema vremena da se dulje posveti svakom učeniku. Ako osjećate potrebu za vlastitim vodstvom tijekom sata, pokušajte se obratiti izravno svojim instruktorima joge. Mnogi od instruktora koji se jogom bave puno radno vrijeme imaju i privatne satove pa se s njima lako možete dogovoriti.

 

YOGA ESHOP

Poklonite kvalitetnu prostirku za jogu ili se počastite kvalitetnom odjećom izrađenom posebno za jogije, koja će vas podržati u svakoj zahtjevnoj asani. Mnogi visokokvalitetni svjetski brendovi kao što su Liforme, Manduka, Alo Yoga, ili  Yoga Design Lab i drugi se mogu naručiti u Hrvatsku putem Flexity.hr.

 

POKLON BON

 

BANERY PRE KATEGORIE 1080x300 px hrNe možete pronaći poklon izravno u e-trgovini? Isprobajte jednostavan poklon bon, a pravi izbor veličine ili uzorka prepustite drugima. Poklon bonove danas nudi veliki broj joga e-trgovina, kao i mi u Flexity-u. 


OSTALE SITNICE

Pronašli smo i mnoge sitnice koje će vam se svidjeti: na primjer eko boce, čaše i šaliceYogi i ajurvedski čajevi...

 

Ostale savjete pripremili smo u sljedećim člancima:

Savjetnik za odabir prostirke za jogu

Ideje za Božićne poklone

Ideje za darove za jogije

Nadamo se da smo vam pomogli u pronalaženju poklona!

Trustpilot