Balanced Body

>> Pogledajte ponudu Pilates strojeva

Povijest marke Balanced Body:

Balanced Body je tvrtka s bogatom baštinom i stručnošću u području pilates vježbe. Smatramo se jednim od najoriginalnijih i najuglednijih proizvođača pilates uređaja na svijetu. Naša povijest datira iz 1976. godine kada smo se počeli fokusirati na razvoj i proizvodnju visokokvalitetnih pilates uređaja.

Naš glavni cilj je pružiti našim kupcima alate i uređaje koji podržavaju njihovo zdravlje, mobilnost i snagu. Vjerujemo da pilates trening donosi mnoge prednosti tijelu, te smo odlučili stvoriti proizvode koji će omogućiti učinkovite pilates vježbe, bez obzira na razinu iskustva vježbača.

Naši uređaji dizajnirani su imajući na umu kvalitetu, udobnost i sigurnost. Uz njihovu pomoć možete poboljšati snagu mišića, fleksibilnost, ravnotežu i ukupnu kondiciju. Pilates treninzi na našim uređajima pružaju raznolike i učinkovite mogućnosti treninga koje će vam pomoći u postizanju optimalnih rezultata.

Naši uređaji dizajnirani su da se prilagode različitim potrebama i preferencijama vježbanja. Možete ih koristiti kod kuće, u teretani ili u pilates studiju. Upotreba ovisi o određenom proizvodu, ali naši uređaji omogućuju izvođenje vježbi za jačanje mišića, poboljšanje fleksibilnosti, ispravljanje figure i opuštanje.

Popularni proizvodi marke Balanced Body:

  • Reformator: Naš Pilates reformator jedan je od najpopularnijih proizvoda. Uz njegovu pomoć možete vježbati cijelo tijelo, poboljšati snagu i ravnotežu.
  • Trapezni stol (Cadillac): Naš Cadillac je višenamjenski uređaj za vježbanje koji omogućuje razne vježbe i rehabilitaciju.
  • EXO stolica: Ovaj prijenosni i svestrani sustav stolica pruža veliku snagu i fleksibilnost.
  • Bodhi sustav ovjesa: Ovo je inovativan sustav koji kombinira režim treninga pilatesa s korištenjem vlastitog tijela i jača jezgru i stabilnost.

Otkrijte svijet pilates vježbe s Balanced Body.

No goods of brand Balanced Body were found...
Trustpilot