Tachyon Microdisk za mobilne uređaje 25 mm jednostrani 1 kom

Tachyon Micro Drive je najučinkovitija i najčešća zaštita od štetnih elektromagnetskih polja mobilnih uređaja. Možete koristiti mikrodisk na bilo kojoj vrsti mobilnog telefona, uključujući bežični ili obični kućni telefon i druge male elektroničke uređaje kao što su tableti, iPadi, iPodi ili bilo koji mali elektronički proizvod.

  • zaštita od elektromagnetskog smoga
  • koristiti za mobilne telefone, tablete, prijenosne igraće konzole
Availability Isporučujemo u roku od 7-10 dana
Code: PC-MD_H
€27,50
Tachyon Microdisk za mobilne uređaje 25 mm jednostrani 1 kom
Screenshot
Tip Bestseller
30 dana na besplatnu zamjenu
30 dana na besplatnu zamjenu
Vrijedi za neoštećenu robu
Isporuka
Isporuka
4 -5 radnih dana, roba se šalje s područja Slovačke Republike.
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Tachyon Microdisk za mobilne uređaje 25 mm jednostrani 1 kom

tahion logo Garantiramo originalnost i kvalitetu

Tachyon Micro drive je najučinkovitija i najčešća zaštita od elektromagnetskog polja mobilnih uređaja. Mikrodisk možete koristiti na bilo kojoj vrsti mobilnog telefona, uključujući bežični ili obični kućni telefon i druge male elektroničke uređaje.

Tachyon mikrodiskovi transformiraju razorni elektromagnetski smog i štite njegovog korisnika.

Kako radi Tachyon Silica Disk?

Energija koja teče iz Tachyon Silica diska mogla bi se usporediti sa snopom koji izlazi iz svjetiljke. Tahion Silica diskovi ciljani su baš kao tahionske stanice. Strana s koje teče energija označena je riječima "ENERGIJA TEČE S OVE STRANE".

Tachyon Silica diskovi se sastoje od posebnog silicijevog dioksida (znanstveno su razvijeni za industriju visoke tehnologije).

Studije su pokazale da Tachyon Silica diskovi postavljeni kod kuće na prekidačima ili na radnom mjestu neutraliziraju negativne učinke dok poboljšavaju biološke funkcije.

Opcije korištenja mikro diska Tachyon:

Koristite Tachyon Phone Micro Disk na bilo kojoj vrsti telefona, uključujući mobilne, bežične i obične kućne telefone. Također možete koristiti mikrodiskove na bilo kojem malom elektroničkom uređaju, kao što je iPod, iPad, tablet ili dječja igraća konzola. Opisuje se kao važan dio EMF zaštite mobilnih telefona.

Tachyon Phone Micro Disk važan je za korisnike mobilnih telefona. Ako ste jedan od najčešćih i najzahtjevnijih korisnika mobilnih uređaja, preporučamo korištenje Telefonskih mikrodiskova 5G ULTRA.

Kontraindikacije:

Ne postoji.

Veličine i pakiranje:

Paket sadrži 1 komad jednostranog Microdisk za mobilne uređaje promjera 2,5 cm.

Upozorenje:

Tachyon Silica diskovi su sami po sebi vrlo tanki i lako se mogu slomiti. Iz tog razloga su laminirani. Laminacija jača diskove i drži fragmente zajedno u slučaju loma. Čak i pokvareni ostaju potpuno funkcionalni.

tachyon blog

Additional parameters

Category: Zaštita zdravlja od 5G i elektrosmoga
Warranty: 2 godine
Broj: 1 kom
Promjer: 25 mm
Tip: jednostran
Kategorija: Tachyon

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

Advanced Tachyon Technologies International USA produkty - Planet Tachyontachyon logo

Tvrtku je početkom 90-ih osnovao David Wagner, autor komore Tachyon na temelju istraživanja Nikole Tesle. Do danas je to jedina tvrtka koja proizvodi originalne patentirane Tachyon proizvode na svijetu. Službeni proizvođač je američki Advanced Tachyon Technologies. Najpopularniji proizvodi uključuju diskove Tachyon Silicijevog dioksida, sok pather, silika gel, mikro diskove i tahioniziranu vodu. Tvrtka ATTI je jedan od lidera u zaštiti od elekstrosmoga (EMF) i trenutno radi na 5G zaštiti.

tachyon energia produkty

Trustpilot