Lyapko Pharaoh pomagalo za masažu

Oblik Faraón masažera je eksperimentalno odabran geometrijski oblik.

 • pomaže obnoviti cirkulaciju krvi i protok limfe
 • ne puni se statičkim elektricitetom pri trljanju
Boja
Chosen variant is not available. Reset selected parameters.
Availability Na stanju (1 kom) Na stanju (1 kom) Choose variant
Delivery to:
23.7.2024 23.7.2024 Choose variant
Delivery offer
Code: L47TYR L47GRN Choose variant
€9,90
Lyapko Pharaoh pomagalo za masažu
green
New Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4-5 radnih dana
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

Lyapko Pharaoh pomagalo za masažu

Masaža pomaže u uspostavljanju cirkulacije krvi i protoka limfe u koži i mišićima, kao iu koštanom sustavu. Također poboljšava proces samoregulacije cijelog organizma. Masaža budi sile prirode koje su nekada pomogle čovječanstvu da preživi u teškim vremenima.

Znamo da su mnoge bolesti posljedica poremećaja u kretanju energije u energetskim kanalima ili meridijanima. Negdje je energije višak, a negdje manjak. Na mjestima s viškom energije dolazi do preopterećenja mišića, što remeti funkcije drugih tjelesnih sustava i dovodi do potiskivanja receptora živčanog debla. To rezultira degeneracijom neuromuskularnog sustava. Naprotiv, u područjima s nedostatkom energije tijelo ne može učinkovito uklanjati štetne tvari i toksine, što dovodi do pojave oteklina, benignih tumora, koji često prelaze u maligne. Ako se višak energije nakuplja u endokrinim žlijezdama, dolazi do poremećaja hormonske ravnoteže u tijelu.

Masaža je namijenjena vraćanju harmonije u sustav. Sastoji se od pokretanja ustajale energije, ponovnog povezivanja s drugim sustavima koji normalno funkcioniraju, usklađivanja energetske ravnoteže i pohranjivanja informacija u glavnom živčanom centru da mogu raditi usklađeno, odnosno zdravo.

Trokutasta prizma simbol je harmonije jer su njezini rubovi i stranice raspoređeni pod jednakim kutovima jedni prema drugima. Izrađen je od ekološkog polimera otpornog na abraziju koji se ne puni statičkim elektricitetom tijekom trenja. Zahvaljujući tome, masažer održava povoljnu strukturu polja tijekom masaže, što je posebno važno kod masaže glave.

Oblik Faraón masažera je eksperimentalno odabran geometrijski oblik. Njegove proporcije praktički odgovaraju principu zlatnog reza. Po svojoj strukturi, oblik masažera podsjeća na molekulu metana, koja je osnova svemira. Na masažnim površinama postavljaju se dodatne izbočine različitih oblika (u obliku polukugli i čunjeva s okruglim vrhom). Ove izbočine povećavaju učinkovitost masažnih svojstava. Izbočine čine kombinaciju složenih leća, koje zauzvrat fokusiraju zrake svjetlosne energije i usmjeravaju ih na masiranu površinu.

Gornji dio masažera je završen "krunom" koja pojačava njegovu originalnost. To je manja verzija četverokutne prizme, s jednom stranom okrenutom tako da sve projekcije pokazuju u istom smjeru.

Za razliku od postojećih uređaja za masažu, Faraón ima različita masažna svojstva. Zahvaljujući četiri površine s različitim radijusima zakrivljenosti režnjeva, moguće je izvoditi četiri vrste opće i segmentalne masaže te akupresure.

Način primjene:

Masažer možete koristiti različitim intenzitetima, što je dublja i intenzivnija masaža.

 • Lagana masaža: Nježna površinska masaža velikim kuglicama (baza piramide).
 • Srednje jaka masaža: Izvodi se pomoću velikih polulopti postavljenih na glavne lopte; djeluje na površinske slojeve mišića.
 • Dubinska masaža: Izvodi se konusnim izbočinama s okruglim vrhom. Mišići se masiraju do pune dubine.
 • Masaža visoke učinkovitosti: Namijenjena dubinskom tretmanu mišića i tetiva, kao i masaži do periosta; izvodi se pomoću najoštrijih koničnih projekcija.

U skladu s tehnikom korištenja masažera moguće je izvoditi različite vrste masaža:

Masaža točaka: Jednom lopticom se masiraju određene skupine mišića, dlanovi, stopala i biološki aktivne točke.

Klasična masaža: Dvije ili tri lopte se koriste istovremeno za masažu dugih mišića leđa i udova, paravertebralnih zona, kao i za masažu glave i drugih većih površina.

Anticelulitna masaža: Za masažu problematičnih područja istovremeno se koriste tri lopte.

Mršavljenje: postiže se nanošenjem na trbuh, kralježnicu, lumbalni dio kralježnice i bedra 20-40 minuta prije jela, do pojave ugodnog osjećaja topline. Apetit se tako može smanjiti do te mjere da se hrana može potpuno preskočiti.

Debljanje: Masaža abdominalnog područja, kralježnice i slabinskog dijela kralježnice izvodi se 1. i 2. projekcijom masažera 5 do 15 minuta nakon obroka.

Segmentna masaža ima pozitivan učinak na određene tjelesne sustave, normalizira rad unutarnjih organa. Akupresura je jedna od tehnika refleksologije. Djeluje na akupresurne točke te djeluje kurativno i preventivno.

Uz pomoć "krunske" grede može se izvesti preciznija masaža refleksnih zona koja se koristi u Su-Jok terapiji na šakama i stopalima.

Istodobnom masažom s dvije lopte masiraju se dugi mišići leđa i mišićne skupine donjih udova, kukova, ramena, paravertebralne mišićne skupine.

Masažer Faraón preporuča se čuvati u pakiranju u obliku piramide. Piramida u svojoj zoni djelovanja ispravlja strukturu prostora i dovodi ga u stanje harmonije. Uređaj za masažu smješten u piramidi oslobađa se negativnih informacijskih polja i dobiva pozitivan naboj triju najjačih struktura polja - "pi", "omega" i "mu".

 

Uredi KARAKTERISTIKE LYAPKO FARAONA

Parametar Vrijednost
Težina (g) 51
Zemlja proizvodnje Ukrajina

prilagodbe NJEGA

Jednostavno operite vodom i malo sapuna i osušite. Ako koristite proizvod u svojoj medicinskoj praksi, slijedite standardne upute za čišćenje, ali ne zaboravite sterilizirati površinu (sa sredstvom bez klora).

Additional parameters

Category: Aplikatori i iplikatori s više igala
Warranty: 2 godine
Tema o zdravlju: bolovi u glavi, kosti, mišići, regeneracija
Kategorija: Masaža i akupresura

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

Lyapko aplikatori: Prirodna rješenja za bolje zdravlje

Lyapko Medical Production Company (MPC) je vodeći u inovacijama za zdravlje i wellness više od 25 godina. Naš vodeći proizvod je Lyapko aplikator s više igala, jedinstveni uređaj dizajniran za podršku cjelokupnom zdravlju i dobrobiti.

Kako rade Lyapko aplikatori

Najveći i najvažniji osjetilni organ ljudskog tijela je koža. Prekriven je živčanim završecima koji imaju ključnu ulogu u regulaciji raznih tjelesnih funkcija. Ljapko aplikatori nježno stimuliraju te živčane završetke i time aktiviraju prirodne zaštitne mehanizme organizma. Ova stimulacija može:

 • Poboljšati metabolizam
 • Ojačati imunološki sustav
 • Povećajte vitalnost i razinu energije
 • Promovirajte bolji san

Lyapko: Spajanje tradicije s inovacijom

Lyapko aplikatori jedinstveni su spoj istočnjačke medicinske mudrosti i vrhunske tehnologije. Naširoko se koriste u:

 • Klinike
 • Bolnice
 • Medicinske ustanove
 • Znanstveno-istraživački instituti specijalizirani za refleksologiju (akupresuru) diljem Ukrajine

Prednosti korištenja Lyapko aplikatora:

 • Podržava cjelokupno zdravlje: Lyapko aplikatori mogu pomoći u širokom rasponu problema, uključujući:

  • Problemi s probavom
  • Kardiovaskularni problemi
  • Bolesti dišnog sustava
  • Poremećaji živčanog sustava
  • Seksualna disfunkcija
  • Endokrini poremećaji
 • Brži oporavak: Potiče brže zacjeljivanje nakon ozljeda, operacija i moždanog udara.

 • Poboljšani tretman: Lyapko aplikatori mogu značajno poboljšati učinkovitost različitih terapija kao što su masaža, akupunktura i manualna terapija.

 • Siguran i jednostavan za korištenje: Lyapko aplikatori praktički nemaju nuspojava i kontraindikacija. Njihov jednostavan dizajn čini ih idealnim za kućnu upotrebu.

 • Kvaliteta bez premca: Lyapko aplikatori globalno su prepoznati po svojoj učinkovitosti i inovativnom dizajnu. Oni su:

  • Preporučeni od strane Ministarstva zdravlja Ukrajine za medicinsku upotrebu
  • Zaštićen ukrajinskim i međunarodnim patentima
  • Certificiran prema međunarodnim standardima kvalitete
 • Nagrađivana inovacija: Lyapko aplikatori nagrađeni su mnogim nagradama i priznanjima, uključujući nagradu kao jedan od 100 najboljih izuma u Ukrajini.

Lyapko MPC

U Lyapko MPC-u strastveni smo u osnaživanju pojedinaca da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem. Nudimo:

 • Individualni pristup: Shvaćamo da su potrebe svake osobe jedinstvene. Zato nudimo personalizirane savjete i podršku.
 • Stručno znanje: Naš tim je posvećen pružanju usluge najviše razine i znanja.
 • Proizvodi bez premca: Lyapko aplikatori razlikuju se od svega ostalog na tržištu. Oni nude siguran i prirodan način za poboljšanje vašeg zdravlja i dobrobiti.

Naša misija je pomoći ljudima diljem svijeta da postignu optimalno zdravlje prirodnim metodama. Uz Lyapko aplikatore možete otključati potencijal svog tijela i živjeti zdravijim i sretnijim životom.

Počastite se darom zdravlja. Naručite Lyapko aplikator već danas.

Alternative products

Trustpilot