MEINL Sonic Energy kristalni pjevajući kalež 14 cm ton A4

MEINL Sonic Energy Crystal Singing Bowl izrađena je od kvarca visoke čistoće koji pruža iznimno dugotrajnu rezonanciju. Ovi pjevajući kaleži svojim zvukom i dizajnom stvaraju ugodnu auru, idealnu za terapeutske seanse i iscjeljivanje zvukom.

 • visokokvalitetni čisti kvarc za dugotrajnu rezonanciju
 • idealan za terapiju i liječenje zvukom
 • lako se drži u ruci tijekom terapije
Availability Isporučujemo u roku od 7-10 dana
Delivery offer
Code: CSC55AC
€489
MEINL Sonic Energy kristalni pjevajući kalež 14 cm ton A4
meinl sonic energy kristalovy spievajuci kalich 14 cm ton a4
New Tip
Povrat u 14 dana
Povrat u 14 dana
Jednostavan proces povrata unutar 14 dana od kupnje.
Isporuka
Isporuka
4 -5 radnih dana, roba se šalje s područja Slovačke Republike.
Stručni savjeti
Stručni savjeti
Stručnjaci koji će ti pomoći u odabiru

MEINL Sonic Energy kristalni pjevajući kalež 14 cm ton A4 - treće oko

official-distributor-en.lo Jamčimo originalnost i kvalitetu robe

MEINL Sonic Energy Crystal Singing Bowl izrađen je od kvarca visoke čistoće koji pruža iznimno dugotrajnu rezonanciju. Ovi pjevajući kaleži svojim zvukom i dizajnom stvaraju ugodnu auru. Prikladno za terapiju opuštanja, liječenje čakri, meditaciju, fizioterapiju, terapiju zvukom, jogu, podešavanje vašeg emocionalnog stanja ili čak za uređenje sobe.

Osjetite energiju kristalnog raspjevanog kaleža. Dugotrajni sferni ton širi se nježnim lupkanjem ili trljanjem pjevajućeg kaleža, čime se energija osjeća u cijelom okruženju. Ovi alati su lagani i lako se drže. Zbog svog zamršenog ručno izrađenog oblika i specifičnog ugađanja, kaleži mogu malo varirati u visini kako bi se savršeno uskladili. Duga ručka omogućuje vam sviranje u zraku za veću udobnost i dodatnu rezonanciju.

Odgovarajuća čakra trećeg oka potiče visoku svijest, duhovnost, budnost, idealizam i maštu.

Preporučujemo kupnju CSBRL (velikih) ili CSBRM (srednjih) kristalnih štapića obloženih silikonom.

postavke ZNAČAJKE

 • Promjer: 14 cm
 • Visina: 29 cm
 • Težina: 1,1 kg
 • Frekvencija: 440 Hz
 • Dominantni ton: A4
 • Boja: bijela, krem
 • Čakra: Treće oko
 • Čisti kvarc
 • Izuzetno dugotrajna rezonancija.

VIDEO:

UPORABA I ZNAČENJE KRISTALNOG KALEŽA

Crystal-Singing-ChalicesQ7lEpC7sky81E_1920x1920@2x

Razni zahtjevi na poslu i u privatnom životu znače da smo gotovo stalno pod pritiskom. Stoga je u takvom trenutku posebno važno svjesno odvojiti vrijeme za svoje tijelo i um.

Zbog brojnih pozitivnih učinaka, korištenje pjevajućih zdjela posljednjih godina postaje sve popularnija metoda za bijeg od užurbane svakodnevice i pronalazak ravnoteže. Vjeruje se da uporaba pjevajućih zdjela može mobilizirati vlastite moći samoiscjeljenja tijela i nježno otopiti svakodnevni stres i nečistoće. Osim toga, zdjele koje pjevaju, sa svojim harmoničnim, sferičnim zvukom, imaju potencijal preplaviti svaku prostoriju u roku od nekoliko sekundi smirujućom i uzemljujućom atmosferom koja nam omogućuje da se opustimo iznutra i izvana.

Za svakodnevnu upotrebu:
Rad sa pjevajućim zdjelama i kaležima može se lako integrirati u vaš svakodnevni život.

 • Dok meditirate ili prakticirate mindfulness, možete se dugo usredotočiti na rezonantni ton, promatrati odakle i kako zvuk dolazi, izoštravajući svoja osjetila.
 • Pustite pjevajuću zdjelu za konačno opuštanje (zvano shavasana) nakon vježbanja joge ili napravite vlastitu zvučnu kupku s prijateljima ili obitelji.

Za bihevioralne terapeute:

Meinl Sonic Energy pjevajuće zdjele također koriste profesionalni zvučni terapeuti, primjerice u zvučnoj masaži ili u wellness i spa sektoru.

Postavljanjem instrumenta oko tijela ili držanjem na određenim točkama tijela te blagim udaranjem ili trljanjem o rub, mogu se osjetiti i vibracije pjevajuće zdjele. To može imati vitalizirajući učinak koji omogućuje tijelu i posebno usmjerenim energetskim točkama (zvanim čakre) da rezoniraju s vibracijama.


Za razliku od tradicionalnih, metalnih pjevajućih zdjela, ove kristalne pjevajuće zdjele u obliku kaleža izrađene su od kvarca visoke čistoće i rijetko se mogu naći na tržištu. To ih čini nečim vrlo posebnim.

Proizvodnja kaleža izvodi se složenim ručnim radom, isključujući jeftine, zagađujuće materijale. To se također ogleda u njihovom posebno jasnom, punom i dugotrajnom zvuku. Bogata i duboka rezonancija preuzima cijelo okruženje u roku od nekoliko sekundi i osjeća se u cijelom tijelu.

Tanko obrađen materijal kaleža daje mu izuzetno malu težinu, a zahvaljujući dobro oblikovanoj dršci, udoban je za držanje. Poseban oblik također vam daje veću slobodu korištenja. Tako možete koristiti svoj pjevački kalež čak i dok stojite ili slati vibracije izravno na određeno mjesto, na primjer u jednu od čakri.

Kalež vibrira u tonu A4 s frekvencijom od oko 440 Hz. Vjeruje se da se ton A uglavnom obraća i aktivira šestu od sedam čakri, treću čakru. Obrvna čakra, također nazvana Ajna ili Treće oko, nalazi se između obrva i ulaz je u intuiciju. Ima rezonantnu boju indigo plave ili ljubičaste.

Vjeruje se da uravnotežena čakra obrva može potaknuti maštu i intelekt. Za ljude s otvorenim "trećim okom" kaže se da imaju snažnu maštu i bistar um, dok su oni s neskladom u čeonoj čakri mučeni strahom i brigom i mogu imati problema u provedbi svojih planova.

Kako bi se otopila blokada i povezani negativni osjećaji, odgovarajuća čakra se stimulira pomoću odgovarajućih pjevajućih zdjela za postizanje pozitivnih učinaka i blagostanja. Da biste to učinili, postavite odgovarajuću zdjelu koja pjeva na razinu odgovarajuće čakre, udarite je i osjetite kako je ova energetska točka obavijena vibracijama.

Zanima li vas više o zvučnoj terapiji? Istražite naše članke: Ljekovita glazba i glazbena terapija

Additional parameters

Category: Kristalne pjevajuće zdjele
Dominantni ton: A4
Frekvencija pri udaru: cca 440 Hz
Promjer: 8-15 cm
Težina: 1,1 kg
Dominantna čakra: Treće oko
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Do not fill out this field:
5
ZR Avatar of author | 22.7.2023
Odličan je proizvod, preporučujem ga svakome tko se bavi duhovnim i energetskim radom...

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

MEDITACIJSKE PJEVAJUĆE ZDJELE, UDARALJKE, GONGOVI, BUBNJEVI, I DRUGI GLAZBENI INSTRUMENTIImprint - Meinl Sonic Energy

MEINL Sonic Energy je skup alata koji podržavaju našu povezanost s iskustvom tijela, uma i energije u cjelini. Mnogi liječnici i terapeuti u zdravstvenoj i wellness industriji koriste ove ljekovite glazbene instrumente za upravljanje stresom, ublažavanje anksioznosti, nesanice, depresije, ovisničkog oporavka, liječenja boli itd.

MEINL Sonic Energy - to su tibetanske zdjele, gongovi, štapići za tibetanske zdjele, bubnjevi i drugi dodaci.

MEINL vodeći je njemački proizvođač glazbenih instrumenata i terapijskih glazbenih instrumenata koji se prodaju diljem svijeta. Ove proizvode karakterizira visoka kvaliteta i jedinstveni dizajn.

Pročitajte: 

SAVJETNIK ZA ODABIR ZVUČNE TERAPIJE

OSNOVE KAKO KORISTITI TIBETANSKE PJEVAJUĆE ZDJELE:TEHNIKE ZA POČETNIKE

Alternative products

kristalova misa
Tip
CSB10F
Trustpilot